Foto: Publicitātes foto

Populārā influencere, apģērbu veikala "Butterfly" seja Elīna Didrihsone otrdien, 12. jūlijā, laidusi pasaulē pirmdzimto. Par to viņa paziņojusi sociālajos tīklos, kur jau labu laiciņu bija iespējams sekot mazulīša gaidību procesa niansēm.

"Es zinu, ka ir vēls.. bet šādos momentos par laiku nedomā! Mēs piedzimām 20:00 – Mūsu datums – 12.07.2022. Svars – 3,900kg. Garums – 53cm. Vārds??? Nu par to mums tagad būs īstais laiks padomāt. Esmu nomocīta, un man jaatopās", vietnē "Instagram" ap pusnakti rakstījusi jaunā māte.

"Delfi" jau rakstīja, ka šā gada martā uzņēmējs Nauris Didrhisons un Elīna, pozējot pie gaisa balona un rotāļojoties ar divu krāsu konfeti, paziņoja gaidāmā bērna dzimumu. Pāris pavēstīja, ka ģimenē gaidāmais mazulis būs dēls.

Elīna Didrihsone gan iepriekš publiski pauda sarūgtinājumu, ka mazulis nebūs viņas pašas cerētajā dzimumā, proti, viņa tomēr gribējusi meitiņu.

Gaidāmā bērna dzimums iepriekš tika arī monetizēts, proti, "Instagram" sekotāji varēja piedalīties dzimuma minēšanās spēlītē un saņemt īpašu atlaižu kodu apģērbu veikalā. Par ģimenes pieaugumu pāris paziņoja pērnā gada izskaņā un kopš tā laika Didrihsone grūtniecību dažādi "apspēlējusi" "Instagram" vietnē, tostarp ar krāšņām fotogrāfijām.

Par pošanos vecāku statusam pāris sociālajos tīklos paziņoja pērnā gada decembrī. "Esmu stāvoklī! Desmit nedēļiņas ir mūsu ģimenes laimei," savus vairāk nekā 70 tūkstošus sekotāju "Instagram" tīklā ar jaunumiem iepriecināja Elīna. Viņa vēstīja, ka kopā ar vīru ir piecus gadus un nu abi dosies "iekšā svētīgā un nenormāli skaistā piedzīvojumā.

Gaidot bērnu, Didrihsoni arī iegādājās četru istabu dzīvokli ar plašu terasi, kas arī grezni izremontēts. To, vai smalkā dzīvokļa iegādei ņemts aizdevums bankā, vai pirkums veikts no saviem uzkrājumiem, Didrihsone sarunā ar "Delfi" neatklāja, lūdzot nelīst viņu ģimenes maciņā.

Neilgi pirms bērna nākšanas pasaulē Didrihsone savās mājās Rīgā uzņēma aktieri Andri Buli, kurš šovasar staigā pa dažāda kalibra slavenību mājokļiem un iepazīstas tuvāk.

Didrihsones dzīvoklī Buli visvairāk pārsteidza divas lietas: fakts, ka viss apkārt ir balts, kā arī dzīvokļa milzīgā terase ar skatu uz Rīgu. Kā atklāj pati Elīna, dzīvoklis no paša sākuma "taisīts instagramīgs", – tas bijis svarīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!