Foto: Publicitātes foto
Gaumīgas ēšanas influencere, daudzbērnu mamma, bijušā NBA basketbolista Andra Biedriņa kundze Madara sniegusi interviju "YouTube" kanālam "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi", kurā analizē savu itin veiksmīgo ģimenes dzīvi. Viņa nenoliedz, ka šī veiksmes stāsta pamatā ir pareizā vīrieša izvēle.

Savulaik Madara Biedriņa (pirms laulībām Grīnberga) bija viena no daudzajām pašmāju smalkās sabiedrības dāmām, skandalozām tusētājām un klubu lauvenēm. Piedalījās pretrunīgi vērtētā LNT šovā "Latvijas princese" un dēvēta arī par "sportistu draudzeni".

Viss mainījās 26 gadu vecumā, kad Madara kļuva par basketbolista Biedriņa sievu. Pāris dzīvoja ASV un desmit laulības gadu laikā pasaulē nākuši trīs bērni – dēls Emīls un meitas Elizabete un Jasmīna. Emīlam jau 12 gadu.

Intervijā Gundegai Rozei Biedriņa atklāj, ka ģimene ir saticīga un uz fundamentālām vērtībām tendēta, un viņa pati ir līdz ausīm bērnu audzināšanā. Savulaik, gozējoties arī uz vīriešu žurnāla vāka, viņa varēja izvēlēties jebkuru Latvijas vīrieti, tomēr apprecējās ar basketbolistu. Vaicāta, kā spēt izvēlēties īsto vīrieti kopdzīvei un bērnu radīšanai, Biedriņai ir atbilde: jāskatās uz to, kas vīrietim ir sirdī, jo smadzenes var izaudzēt.

"Viņam sirdī ir kaut kas vairāk nekā tajos, ko apkārt biju redzējusi. Viņam ir plaša sirds, un es to sajutu caur vienu situāciju," atceras Biedriņas kundze, gan nekonkretizējot, kas tas bijis par atgadījumu, kurā Biedriņš sevi parādījis no citiem vīriešiem atšķirīgi. "Es viņā atradu mājas," par mīlestību ar vīru saka Madara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!