Foto: Vida Press

Decembra sākumā skaļā skandālā iekūlās amerikāņu sabiedrības dāma Džoslīna Valdenšteina, kura daudzo plastisko operāciju seku dēļ tiek dēvēta par Kaķsievieti. Viņa bija ar šķērēm uzbrukusi savam mīļotajam, modes māksliniekam Loidam Kleinam. Tiesa, pēc šķiršanās viņš ilgi nav skumis un jau meties citas skavās.

Atgādinām, ka pēc šī incidenta Kaķsieviete Loidu apsūdzēja arī zādzībā un uzbrukumā viņai –vīrietis pēc skandāla bija ieradies abu kopīgajā miteklī Trampa tornī Ņujorkā, lai savāktu savas mantas, bet Džoslīna izsauca policiju.

Šīs likstas 13 gadus ilgušajām attiecībām pielika treknu punktu, un sarunā ar izdevumu "People" Loids vēlāk klāstīja, ka, visticamāk, viņš pie mīļotās neatgriezīsies, lai gan "tas bija skaists mīlas stāsts".

Tiesa, pēc šķiršanās Loids ilgi nav bēdājies – ārvalstu mediji steidz vēstīt, ka viņš mierinājumu radis transseksuālās modeles Lorēnas Fosteres (abi attēlā) skavās.

Tabloīdi ziņo, ka Fostere pirms 59 gadiem dzimusi Dienvidāfrikā. Pasaulē viņa nākusi kā zēns, bet jau agrā bērnībā sapratusi, ka viņai vajadzēja piedzimt par meiteni. Kas interesanti – līdzīgi kā Loida bijusī mīļotā, arī viņa aizrāvusies ar plastiskajām operācijām.

Pērnā gada izskaņā fotogrāfi Loidu un Fosteri piefiksējuši Maiami pludmalē, un abi dūdojuši kā divi iemīlējušies balodīši – aplaimojuši viens otru ar skūpstiem un citām mīļuma izpausmēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!