Foto: Privātais arhīvs
Kā "Odesas Bārbija" popularitāti iemantojusī daiļava Valērija Lukjanova (attēlā) nesen piedzīvojusi ļoti nepatīkamu incidentu – Helovīna vakarā viņai pie mājām uzklupuši divi vīrieši un piekāvuši meiteni.

Par šo uzbrukumu vēsta ne tikai krievu valodā rakstošie mediji, bet arī britu interneta izdevumi, jo kopš savas parādīšanās publiskajā telpā Valērija iemantojusi atpazīstamību krietni aiz savas dzimtenes robežām.

Kā Valērija pastāstījusi ārvalstu medijiem, viņa ir pārliecināta, ka uzbrukums noticis nevis aplaupīšanas dēļ, bet personīgas nepatikas un ilgstoša naida dēļ.

Vīrieši viņai uzklupuši pie ieejas trepju telpā, kad Valērija atgriezusies mājās no veikala - viņa noliekusi zemē iepirkumus, lai uzspiestu ieejas kodu, kad viņai metušies virsū divi klusējoši vīri, kas situši modelei pa galvu, seju un mēģinājuši viņu nožņaugt.

No smagāku traumu gūšanas vai pat nāves Valēriju izglābusi kaimiņiene, kuras parādīšanās aizbiedējusi uzbrucējus, un "Odesas Bārbija" tikusi cauri vien ar nobrāzumiem un sasitumiem.

Tiesa, klīst runas, ka meitene stāstu par uzbrukumu izdomājusi, lai nomaskētu kārtējo plastikas operāciju, bet viņa pati šādas baumas kategoriski noraidījusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!