Foto: DELFI
Oktobra sākumā būtiskas izmaiņas savā dzīvē piedzīvojusi skaistumkonkursu dalībniece un organizatore Liene Skulme (attēlā) – viņa šķīrusies no laulātā drauga, uzņēmēja Ārena Skulmes.

Sabiedrības uzmanību Liene iemantojusi galvenokārt ar aktīvu saviesīgo dzīvi - reti kuru galvaspilsētas pasākumu neiepriecina Skulmes un viņas draudzeņu krāšņā kompānija.

Visbiežāk Skulme sabiedrībā iziet kopā ar dziedātāju Natāliju Tumševicu, uzņēmēju Mariku Ģederti un skaistumkonkursu organizatori Kristīni Lindenblati.

Līdz šim Skulme intervijās lepojusies ar savu laulību un norādījusi, ka Ārens ir viņas lielākais atbalsts un draugs. Tāpat Liene lielījusies ar saviem radurakstiem - viņas vīra vectēvs ir mākslinieks Jurģis Skulme, gleznotājas Džemmas Skulmes brālēns.

Ģimenes ietekmē arī pati Liene bija pievērsusies glezniecībai, bet tagad tapis zināms, ka idilliskā laulība izjukusi - kā vēsta žurnāls Kas Jauns, 3. oktobrī Lienes un Ārena desmit gadus ilgusī laulība šķirta.

Abu kopdzīvē pasaulē nākuši trīs bērni - Sabīne, kurai ir desmit gadi, Justīne, kura ir sešus gadus veca, un pastarīte Estere, kurai ir divi gadiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!