Foto: Privātais arhīvs

Fitnesa entuziaste un divu meitu mamma Madara Kiviča, kura nu jau dēvējama arī par sociālo tīklu influenceri, jau pēc pāris nedēļām būs oficiāli izšķīrusies no vīra, mūziķa Andra Kiviča. Jaunā sieviete pēc šķiršanās nolēmusi atgriezties pie sava iepriekšējā uzvārda un atkal dēvēties par Madaru Niperi.

Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā Madara pastāstījusi, ka lēmums mainīt uzvārdu ir kārtīgi pārdomāts un izsvērts.

"Tas nav ātrumā pieņemt lēmums, es apdomāju gan plusus, gan mīnusus. Jā, tad meitenēm būs cits uzvārds, bet kas tas par argumentu, ka jābūt vienā uzvārdā ar bērniem? Es taču tāpat esmu mamma," norādījusi Madara.

Tiesa, sieviete arī atzinusi, ka saikne ar Andri tāpat viņai "savā ziņā vienmēr vilksies līdzi", jo vienmēr, kad mūziķis un viņa tagadējā draudzene iekuļas skandālos vai nepatikšanās, arī Madarai no tā nākas ciest.

"[..] Esmu pazaudējusi diezgan labas un vērtīgas sadarbības par lielām naudas summām – tāpēc, ka man tāds uzvārds. Un saprotu, ka tam nāk tāda negatīva pieskaņa līdzi," piebildusi Madara, kurai ar mūziķi ir divas kopīgas meitas Keitija un Kima.

View this post on Instagram

Laimīgs cilvēks. 😂🤭🥰

A post shared by Ma_DARA ♎ (@madara.kivica) on Sep 26, 2019 at 10:32am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!