Foto: Vida Press
Aizsaulē aizgājušā mūziķa Maikla Džeksona 20 gadus vecā meita Parisa jau vairāk nekā mēnesi sociālajos tīklos faniem par sevi nav devusi nekādas ziņas. Ārzemju plašsaziņas līdzekļi šonedēļ vēsta, ka meitene labprātīgi devusies uz rehabilitācijas centru, lai parūpētos par savu fizisko un garīgo veselību.

Anonīmi informatori izdevumam "ET" stāstījuši, ka aizvadītais gads Džeksona meitai bijis ļoti emocionāls un notikumiem bagāts, tāpēc viņa nolēmusi parūpēties ne tikai par savu fizisko, bet arī garīgo labsajūtu.

Leģendārā mūziķa atvase nolēmusi uz kādu laiku pazust no sabiedrības un preses redzesloka, lai rehabilitācijas centrā atgūtu spēkus un atkal uzlādētos.

"Fiziskā un emocionālā veselība ir viņas prioritāte," apgalvojuši zinātāji, piebilstot, ka meitene vēlas uzlabot savu labsajūtu.

Jāatzīmē, ka šīs ziņas Parisas faniem nākušas kā svaiga gaisa malks. Meitenes klusēšana sociālajos tīklos daudziem bija izraisījušas bažas, ka viņa, iespējams, atkal ieslīgusi depresijā.

Džeksona meita jau agrāk atklāti runājusi par savu garīgo veselību. Tā, piemēram, intervijā izdevumam "Rollig Stone" 2017. gadā viņa atklāja, ka cīnījusies ar depresiju un 15 gadu vecumā pat mēģinājusi izdarīt pašnāvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!