Foto: Kadrs no video

Krievijas šovbiznesa slavenākais un apspriestākais pāris – humorists Maksims Galkins un estrādes leģenda Alla Pugačova – vienmēr savu privāto dzīvi sargājuši no svešām acīm un žurnālistiem. Tiesa, abi ar sociālo tīklu starpniecību saviem faniem reizēm pa atslēgas caurumu tomēr ļauj nedaudz ielūkoties privātajā telpā, un šonedēļ ar ģimenisku video pārsteidzis Galkins.

Pugačova sociālajos tīklos ir krietni vien kūtrāka par savu vīru, kamēr Galkins aktīvi komunicē un dokumentē savas gaitas, nereti iepriecinot atbalstītājus arī ar ainiņām, kurās redzama viņa ģimene – sieva Alla un abu kopīgās atvases, dvīņi Garijs un Ļiza.

Trešdienas, 20. februāra, vakarā Galkins pārsteidzis ar visnotaļ amizantu video, kurā iemūžināta viņa un Garija pastaiga ģimenes lepnās pils pagalmā. Tāpat arī sižetā redzama mazā Ļiza un Alla, kuras devušās abiem ģimenes stiprā dzimuma pārstāvjiem iegādāties dāvanas Vīriešu dienā, kas Krievijā tiek svinēta 23. februāri.

Kā video aprakstā norādījis Galkins, šī viņam februārī esot bijusi vienīgā pilnībā brīvā diena, kurā nebija paredzēts koncerts vai filmēšanās.

Humorists brīvdienu izmantojis lietderīgi – pavadījis to kopā ar ģimeni. Viņš arī pieminējis mazo Ļizu, kura visādi izlocījusies, lai noslēptu, ka kopā ar mammu dodas pirkt dāvanas tētim un brālim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!