Foto: AP/Scanpix

Sociālā tīkla "Facebook" dibinātājs Marks Zakerbergs ceturtdien, 9. martā, padalījies ar priecīgiem jaunumumiem – viņa sieva ir otrā bērniņa gaidībās.

Laimīgo vēsti Zakerbergs ierasti publicējis savā "Facebook" profilā.

Viņš un Priscilla Čana (abi attēlā) jau audzina pirmdzimto – meitiņu Maksimu, un miljardieris atklājis, ka arī gaidāmā atvase ir meitenīte.

Kad pāris 2015. gada decembrī paziņoja par pirmā bērna gaidībām, viņi neslēpa, ka centušies mazulīti ieņemt vairākus gadus un šajā laikā Priscilla pārdzīvojusi trīs spontānos abortus.

Šo problēmu dēļ viņi nav bijuši pārliecināti, vai vēl kādreiz kļūs par vecākiem.

"Kad mēs ar Priscillu uzzinājām, ka viņa atkal ir stāvoklī, mūsu pirmā cerība bija, lai bērns ir vesels. Mana nākamā cerība bija, lai tā ir meitenīte," pavēstot priecīgos jaunumus, ceturtdien savā "Facebook" profilā rakstījis Zakerbergs.

Viņš arī uzsvēris sieviešu lielo nozīmi ģimenē un to, cik labi ir augt kopā ar māsām – Zakerbergs uzaudzis ar trim, bet viņa sievai ir divas māsas.

"Mēs visi esam labāki cilvēki, pateicoties stiprām sievietēm mūsu dzīvēs – māsām, mātēm un draudzenēm. Mēs nevaram sagaidīt mūsu mazulīti, lai darītu labāko, audzinot viņu par stipru sievieti," vēstījis Zakerbergs.

Zakerbergs un Čana apprecējās 2012. gada maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!