Foto: Instagram.com/nikakristopane/
Gadu mijas noskaņās daudzi no mums izvirza plānus un mērķus nākamajam gadam. Kamēr vieni par šādiem apņemšanos sarakstiem smīkņā un netic to izpildei, ir cilvēki, kuriem gada sākumā nospraustās ieceres izdodas īstenot.

Par ļoti iedvesmojošu piemēru kļuvusi bijušā politiķa Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane, kura gada laikā piedzīvojusi vērā ņemamas vizuālās pārvērtības – jau vēstīts, ka viņai izdevies atbrīvoties no vairāk nekā 20 kilogramiem, un pievilcīgā jauniete mudina arī citas meitenes sekot savam sapnim.

Īsi pirms gadu mijas Nikola savā "Instagram" profilā publicējusi foto, kas uzņemti pērnā gada decembrī un tagad.

"Šis bija mans gads. Esmu pateicīga par šīm pārmaiņām. Labākā daļa ir laimes sajūta. Svara zaudēšana ir lieliska, es fiziski jūtos labāk kā jebkad, bet vislabākais tajā visā ir depresijas izzušana. Es atceros sāpes un skumjas, ko jutu, uzņemot pirmo fotogrāfiju, un es nekad nevēlos atgriezties atpakaļ," vēstījusi Nikola.

Viņa arī norādījusi, ka "ikviena resna meitene katru decembri vēlas, lai nākamajā gadā viss mainās". Lai ļautu šim sapnim realizēties, Nikola, balsoties uz savu pieredzi, mudinājusi meitenes bez sevis mānīšanas turēties pie sava plāna līdz aprīlim – tad arī līdz gada beigām viss izdosies.

"Grūtākā daļa ir būt pacietīgai, ievērot jauno dzīvesveidu un negaidīt tūlītēju rezultātu, ik rītu pamostoties," atgādinājusi Nikola, kura, iespējams, daudzām ar savu svaru neapmierinātām meitenēm kļūs par piemēru, kā 2017. gadā mainīt savu dzīvi.

In the past two years I have truly learned that my home is where my heart is.

A photo posted by Nikola Krištopane 👱🏼‍♀️ (@nikakristopane) on Oct 29, 2016 at 4:40am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!