Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mūza Liene Skulme jau vairākus mēnešus solīta emigrēt no Latvijas, un šonedēļ viņi to arī izdarīja. Tagad tapis zināms, ka pāris par savu galamērķi izraudzījies Spānijai piederošās Kanāriju salas.

Mīlētāji lidmašīnā sēdās otrdien, 30. aprīlī, un Latvijas pamešanu abi plaši dokumentēja sociālajos tīklos, līdz pat pēdējam brīdim neatklājot, uz kurieni dosies, vien dodot mājienu, ka tā būs Spānijai piederoša teritorija.

Kivičs ne vienu reizi vien pēdējo mēnešu laikā savās uzrunās faniem bija klāstījis, ka abi ar Lieni braukšot tur, kur ir silts un ir palmas.

Beidzot arī fanu minējumiem pielikts punkts un pāris sociālajos tīklos atklājis, ka par galamērķi izvēlēta Tenerife.

Kivičs un Skulme sociālajos tīklos jau padalījušies ar fotogrāfijām un video no Tenerifes. Savās "Facebook" video tiešraidēs mūziķis vairākkārt stāstījis, ka abi ar mīļoto ārzemēs dzīvos vairākus mēnešus un viņš šajā laikā esot gatavs strādāt kādā bārā vai spēlēt ģitāru kafejnīcās.

Atgādinām, ka Kiviča un Skulmes attiecības publiskas kļuva aizvadītā gada izskaņā, kad mūziķis medijiem paziņoja – viņš nolēmis šķirties no sievas Madaras un ir uzsācis kopdzīvi ar Lieni, kuru uzskata par savu dvēseles radinieci.

Pēdējos pāris mēnešos abi darījuši visu iespējamo, lai sabiedrība par viņiem nezaudētu interesi, un visbeidzot arī tapa realitātes šovs par pāra dzīvi, savukārt Kivičs nāca klajā ar jaunu grāmatu.
View this post on Instagram

😎 #kivicsskulme #spain #couplegoals❤

A post shared by Liene Skulme 👑 (@lieneskulme) on May 1, 2019 at 9:21am PDT

View this post on Instagram

😎

A post shared by Liene Skulme 👑 (@lieneskulme) on May 1, 2019 at 9:28am PDT

View this post on Instagram

Mans boss. ❤️😎😇 #kivicsskulme

A post shared by Liene Skulme 👑 (@lieneskulme) on May 1, 2019 at 9:08am PDT

View this post on Instagram

Spain. 😎 Looking at the Atlantic ocean. 😍 #kivicsskulme #spain #lieneskulme

A post shared by Liene Skulme 👑 (@lieneskulme) on May 1, 2019 at 9:14am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!