Foto: DELFI

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme gatavojas drīzumā aizbraukt no Latvijas, un ceļa jūtīs abi izpārdod savu iedzīvi. Aizvadītās nedēļas izskaņā pārdošanā tika izlikta arī Skulmes garderobe.

Apģērbu, apavu, aksesuāru un rotu andele norisinājās "Floriena SPA" salonā Rīgā, un tirdziņa gaitai bija iespējams sekot līdzi arī "Facebook" tiešraidē, kuru nodrošināja Kivičš. Mūziķis arī paskaidroja, kādēļ nolemts iztirgot Lienes garderobi.

"Izrādīšanās liecina par tukšumu tavā dvēselē," tiešraides skatītājiem norādīja Kivičs, piebilstot, ka nedz viņš, nedz Liene neesot ārišķīgi un, viņaprāt, nav prātīgi apaugt ar zīmolu drēbēm, somiņām un citām mantām, bez kurām mierīgi var iztikt. Mūziķis visiem atgādināja, ka galvenais esot cilvēka iekšējais skaistums.

Andeles apmeklētājiem tika piedāvāts ļoti plašs sortiments – Skulme pārdošanā bija izlikusi apavus, somiņas, apģērbu, saulesbrilles, rotas un daudzus citus savas garderobes elementus.

Skulme tirgoja arī vairākus pārus izsmalcinātā zīmola "Manolo Blahnik" apavus, kuru pilnā cena svārstās ap tūkstoš eiro. Tāpat arī viņa pārdošanā bija izlikusi kleitas no laikiem, kad viņa vēl piedalījās skaistumkonkursos.

Lai gan ļaužu pūlis nesteidza šturmēt Kiviča un Skulmes rīkoto andeli, laiku pa laikam saloniņā ieklīda pa kādam pircējam.

Sīkāku ieskatu tirdziņa gaitā, kā arī uzzināt to, ko pāris darīja pēc tam, varēs uzzināt kanāla "STV Pirmā!" veidotā šova "Kivičs. Pavisam privāti" otrdienas, 26. marta, vakara sērijā.

Atgādinām, ka Kivičs šomēnes pārdošanā izlika arī Skulmes "Hyundai Getz" auto. Tāpat arī pāris tirgoja izvelkamu ozolkoka galdu. Tirgošanos abi pamatojuši ar to, ka drīzumā brauks prom no Latvijas, tomēr pāris pagaidām nav faniem ieviesis skaidrību, kad tieši abi ieplānojuši aizbraukt un uz kurieni dosies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!