Foto: Vida Press

Šī gada janvārī tapa zināms, ka pēc 25 laulībā nodzīvotiem gadiem šķirtus ceļus nolēmuši iet "Amazon" dibinātājs un vadītājs Džefs Bezoss un viņa sieva, rakstniece Makenzija Bezosa. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka aizvadītās nedēļas izskaņā laulība oficiāli izšķirta.

Lai gan slaveno un bagāto ļaužu šķiršanās vairumā gadījumu ir ķēpīgas un ilgst vairākus gadus, par pasaulē bagātāko vīru uzskatītajam Bezosam un viņa ilggadējajai dzīvesbiedrei bija nepieciešami tikai seši mēneši, lai vairs nebūtu vīrs un sieva un sadalītu arī mantu.

Izdevums "Bloomberg" vēsta, ka laulība piektdien oficiāli izšķirta Vašingtonas štatā. Makenzija pēc šķiršanās sev paturēs četrus procentus "Amazon" akciju, kas vērtas 38,3 miljardus ASV dolāru.

Tādējādi Bezosa bijusī sieva tagad ierindojas 22. vietā izdevuma veidotajā pasaules 500 bagātāko miljardieru topā. Savukārt pats Bezoss arī pēc šķiršanās joprojām uzskatāms par planētas turīgāko personu.

Bezosam ar bijušo sievu ir četri bērni – trīs dēli un viena adoptēta meita. Turīgā vīra ilggadējā dzīvesbiedre Makenzija ir rakstniece, kura izdevusi vairākas grāmatas, kas guvušas labus panākumus.

Šķiršanās iemeslus nedz Bezoss, nedz viņa bijusī sieva joprojām nav komentējuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!