Foto: Vida Press
Savu skaisto mīlestību aizvadītās nedēļas izskaņā atzīmējis šī brīža apspriestākais Vācijas superzvaigžņu pāris – 46 gadus vecā modele Heidija Klūma apprecējusies ar 29 gadus veco mūziķi, grupas "Tokio Hotel" ģitāristu Tomu Kaulicu.

Jāatzīmē, ka formalitātes pāris nokārtoja jau februārī. Nesen atklātībā nonāca modeles un mūziķa noslēgtās laulības sertifikāts, kas liecināja, ka 22. februārī abi sarakstījušies Kalifornijā.

Savukārt augusta sākumā Klūma un Kaulics nosvinējuši kāzas Itālijā kopā ar tuvākajiem draugiem un radiniekiem, kā arī nelūgtajiem viesiem – paparaci, kas ar kamerām dzīrošanai cītīgi sekojuši līdzi no attāluma.

Kā liecina sensāciju mednieku uzņemtie kadri, pāris par svinību vietu izvēlējies romantisko Kapri saliņu. Pati ceremonija notikusi uz greznas jahtas, un Klūma savā īpašajā dienā bija tērpusies kuplā, baltā līgavas kleitā.

Jaunlaulātie uz Kapri salas atpūtušies vairākas dienas, sirsnīgi atzīmējot un svinot kļūšanu par vīru un sievu. Klūma šajās dienās tērpusies tikai baltā un, dodoties peldēties, arī bija apvilkusi baltu peldkostīmu.

Atgādinām, ka par sederināšanos pāris paziņoja pērn Ziemassvētkos. Savukārt abu attiecības publiskas kļuva aizvadītā gada sākumā.

Šī ir Kaulica pirmā laulība.

Savukārt Klūmai pagātnē ir divas izjukušas laulības, un viņa ir mamma četriem bērniem. Modeles otrais vīrs bija dziedātājs Sīls, ar kuru viņa bija precējusies no 2005. līdz 2014. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!