Foto: instagram.com/babychanelnicole/

Priecīgu notikumu aizvadītās nedēļas izskaņā piedzīvojusi dejotāja, realitātes šovu zvaigzne un par pasaulē seksīgākā dibena īpašnieci dēvētā Nikola Koko Ostina (attēlā) – viņas un repera Ice T ģimenē pasaulē nākusi meitiņa. Laimīgie vecāki mazulīti jau atrādījuši vairākos foto.

To, ka Koko ir sava pirmdzimtā bērna gaidībās, plašāka sabiedrība uzzināja jūlijā. Lai gan daudzi bažījās, ka grūtniecības laikā smukā dupša īpašniece pazudīs no aprites, Ostina saviem faniem nelika vilties - viņa turpināja savas publiskās gaitas, un visiem bija iespējams sekot līdzi tam, kā aug Nikolas vēderiņš.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Koko savā Instagram blogā paziņojusi, ka pirms noteiktā laika pasaulē nākusi meitiņa Šanela Nikola - mazulīte piedzimusi 37. grūtniecības nedēļā. Vecāki savu nule dzimušo bērniņu atrādījuši arī vairākos foto.

Moments after I was born and all ready in dads arms chillin!

A photo posted by ChanelNicole (@babychanelnicole) on Nov 28, 2015 at 10:09pm PST

Kā pavēstījusi Koko, mazulītei jau izveidots pašai savs Instagram blogs (tas apskatāms šeit), kurā jaunie vecāki atspoguļos savas meitiņas gaitas. Neilgā laikā tas izpelnījies milzīgu ievērību, un blogs jau ieinteresējis vairāk nekā 85 tūkstošus sekotāju.

Just born and sharing a skin to skin contact moment with Mom

A photo posted by ChanelNicole (@babychanelnicole) on Nov 28, 2015 at 9:45pm PST

Kā ziņo Koko, viņa dzemdību laikā raudājusi no sāpēm un laimes, taču tās noritējušas bez jebkādiem sarežģījumiem, un ģimenīte jau devusies mājās no slimnīcas. Tūkstošiem fanu no visas pasaules jau apsveikuši jaunos vecākus ar priecīgo notikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!