Foto: instagram.com/coco/

Viens no pasaulē populārākajiem un seksīgākajiem dupsīšiem pieder amerikāņu realitātes šovu zvaigznei, modelei un dejotājai Nikolai Koko Ostinai (attēlā). Jūlijā daiļava paziņoja, ka ir sava pirmdzimtā gaidībās, un visbeidzot topošā māmiņa atrādījusi grūtnieces vēderiņu.

Smukā dibena īpašniece savā Instagram foto blogā publiskai apskatei izlikusi unikālu selfiju, kurā viņa iemūžinājusi sevi ar apaļo puncīti. Bildītē Koko pozē pieguļošā kleitiņā un augstpapēžu kurpēs. Kā jau tas bija gaidāms, attēls sajūsminājis fanu tūkstošus.

Kā foto aprakstā pavēstījusi topošā mamma, viņa šobrīd ir sestajā grūtniecības mēnesī. Tāpat brangās pēcpuses īpašniece atklājusi, ka viņai nācies pamatīgi nopūlēties, izvēloties pareizo pozu selfijam, lai vēderiņš būtu pēc iespējas labāk redzams.

Tie Koko fani, kas uztraucās, ka grūtniecība un māmiņas pienākumi mainīs seksīgākā pasaules dibena publisko dzīvi, var atviegloti uzelpot - skaistule pavēstījusi, ka negrasās pazust no aprites un turpinās atbalstītājus priecēt ar skaistām bildītēm un gozēšanos burziņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!