Foto: Privātais arhīvs
Pēdējā laikā sabiedrības interese par mūziķi Andri Kiviču un viņa mīļoto sievieti Lieni Skulmi gandrīz pilnībā norimusi, tomēr pāris ik pa laikam pats par sevi atgādina, sarīkojot video tiešraidi. Ceturtdienas, 23. maija, vakarā abi atkal uzrunāja fanus un izklāstīja savus nākotnes plānus.

Pāris šopavasar devās uz Tenerifi un tur dzīvos vairākus mēnešus. Uzsākot video tiešraidi "Facebook", Kivičs uzreiz lūdza, lai ļaudis cītīgi pieseko viņa un Lienes kopīgajam "Instagram" foto blogam, jo viņiem esot jāsavāc desmit tūkstoši sekotāju.

"Atšķirībā no daudzām Latvijas šovbiznesa zvaigznēm, mēs tos sekotājus pirkt netaisāmies," klāstīja Kivičs. Tāpat arī viņš aicināja ļaudis sekot līdzi viņa un mīļotās gaitām "YouTube".

Mūziķis pastāstīja, ka viņš esot atradis darbu – viņš raksta dziesmas. Tāpat arī Kivičs atklāja, ar ko nodarbojas Liene – viņa glezno un gatavojas personālizstādei, kas notiks šoruden.

Abi mīlētāji kopā arī raksta grāmatu un gatavojas ierakstīt albumu ar deviņām dziesmām.

"Albums iznāks septembrī un tam sekos tūre pa Latvijas klubiem vai kultūras namiem," norādīja Kivičs, īpaši uzsverot, ka tie nebūšot parasti koncerti, bet gan šovi, kuros izpaudīsies visi viņa un Lienes daudzie talanti.

Mūziķis vairākkārt uzsvēra – albums noteikti būšot. Tam tiks dots nosaukums "Es tevi mīlu vairāk kā vakar". Albuma prezentācija rudenī paredzēta vienlaicīgi ar Lienes gleznu personālizstādes atklāšanu.

"Mēs būtībā šeit nodarbojamies ar mākslu," piebilda Kivičs. Tiesa, mūziķis arī atzina, ka Tenerifē atmosfēra esot ļoti "čilīga", tāpēc ar grāmatas rakstīšanu nevedoties tik raiti, kā abi ar Lieni bija cerējuši. Plānots, ka grāmata tiks izdota decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!