Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Meganas Mārklas runasvīrs apstiprinājis: Saseksas hercogiene ir otrā mazuļa gaidībās, ziņo BBC.

Saseksas hercogu pāris ir otrā mazuļa gaidībās, Megana ir stāvoklī, un mazais Ārčijs būs vecākais brālis, vēsta britu prese. "Mēs varam apstiprināt šīs ziņas, hercogi ir ļoti priecīgi, ka gaida otro bērnu," paudis Meganas sabiedrisko attiecību speciālists.

Princis Harijs kopā ar Meganu un mazo Ārčiju nu jau ilgāku laiku dzīvo Kalifornijā, jo no oficiālajiem britu karaļnama pienākumiem abi attālinājušies.

Meganas un Harija draugs, fotogrāfs Misans Harimans, nofotografējis topošos vecākus un svētdienas vakarā tvītoja: "Mega, es biju klāt tavās kāzās kā aculiecinieks jūsu stāsta sākumam, esmu pagodināts iemūžināt arī to, kā tas aug tālāk."

Pērnā gada izskaņā Megana Mārkla pašas rakstītā slejā izdevumam "New York Times" atklāja, ka vasarā piedzīvojusi spontāno abortu un mazuli zaudējusi. Megana savai slejai respektablajā medijā devusi nosaukumu "Mums kopīgie zaudējumi". Viņa norāda, ka spontāno abortu piedzīvojušas 10-20 sieviešu no simta, un daudzas šīs sēras izdzīvo vientulībā.

Nu apstiprināts, ka 39 gadus vecā hercogiene vēlreiz kļūs par māti. Zīmīgi, ka arī Harija māmiņa princese Diāna par savu otro grūtniecību paziņoja tieši Valentīndienā.

Tāpat vēstījām, ka arī Kembridžas hercogi princis Viljams un Katrīnas pošas ceturtajam bērnam; šo plānu ar prieku uzņēmusi arī Elizabete II.

Britu princis Harijs 2018. gadā apprecēja aktrisi Meganu Mārklu, pēc gada pasaulē nāca abu dēls Ārčijs, bet 2020. gada sākumā Saseksas hercogu pāris paziņoja, ka pārtrauc pildīt savus oficiālos karaļnama pienākumus un pārcēlās uz dzīvi ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!