Foto: Vida Press
ASV dzīvesstila izdevums "US Weekly" ziņo, ka princis Viljams un hercogiene Katrīna ir vienisprātis par vēl vienu atvasi.

Kembridžas hercogu pāris nolēmuši, ka abu trim bērniem drīzumā jāpiebiedrojas ceturtajam, atsaucoties uz kādu ļoti informētu avotu britu karaļnamā, vēsta "US Weekly".

Četru bērnu ģimene jau sen bijis hercogienes Katrīnas plāns, taču pēdējā bērna atnākšanu patraucējis koronavīruss. Žurnāls vēsta, ka aprīlī, kad princis Džordžs un princese Šarlote varētu atsākt skolas gaitas, pāris varēs parūpēties par reālām aprisēm ceturtajam mazulim. Gaismu tuneļa galā iedegusi arī plašā vakcinēšanās pret Covid-19.

Tabloīds ziņo, ka 39 gadus vecā Katrīna reāli izjūtot bioloģiskā pulksteņa tikšķēšanu. Lai sagatavotu ķermeni ceturtajam bērnam, hercogiene šobrīd ietur diētu ar daudz barības vielām.

Tiesa, princis Viljams savulaik esot izteicies, ka ar trim bērniem ģimenē ir pilnībā pietiekami, un doma par vēl vienu viņu neesot pārāk sajūsminājusi. Taču Katrīna vīru pārliecinājusi, un nu abi vēlas ceturto atvasi. Jāpiebilst, ka otrā bērna gaidībās patlaban ir arī Katrīnas māsa Pipa Midltone.

Pāris par saviem plāniem informējis arī karalieni Elizabeti II, kura bijusi ļoti priecīga un atbalstoša, ziņo "US Weekly".

Prinča Viljama un Katrīnas ģimenē jau aug princis Džordžs, princese Šarlote un visjaunākais – princis Luiss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!