Foto: Publicitātes foto

Par vienu no foto projekta Portrait of a Riga Woman dalībniecēm kļuvusi šova Okartes skatuve bijusī dalībniece, Playboy modele un Latvijas Universitātes studente Lingita Lina Bopulu (attēlā).

Portrait of a Riga Woman ir projekts, kura idejas autors un īstenotājs ir grafiskais dizaineris Andrejs Matvejevs.

Viņš vēlas iemūžināt spilgtas personības - studentes, sportistes, dziedātājas, aktrises, mākslinieces un pavisam vienkāršas meitenes, lai pēc tam visus šos attēlus izdotu unikālā foto grāmatā.

Grāmatā būs aplūkojamas skaistākās un šarmantākās Latvijas sievietes, kuras simbolizē un iemieso Rīgas sievietes tēlu.

Lingitas melnbaltā foto sesija tapusi Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā un kafejnīcā Šķūnis, un to realizējis fotogrāfs Mārtiņš Lāčplēsis, savukārt par Playboy modeles stilu un grimu parūpējusies Sveta Solniškina. Foto sesijas ietvaros tapis arī aizkulišu video.

"Doma par projektu radās jau sen, taču to īstenot izdevās tikai tagad. Piesaistot savus domubiedrus, mums radās komanda, kurā katrs atbild par savu darbu - es ģenerēju idejas, savācu visu komandu kopā, veicu foto apstrādi, Sveta mums atbild par make-up un stilu, Mārtiņš fotogrāfē.

Šis ir bezpeļņas projekts, kurš palīdz atslēgties no darbiem. Arī ikdienā mēs esam ne tikai labi draugi, bet arī kolēģi mūsu reklāmas aģentūrā Jet Media Group. Sākumā bija diezgan grūti iekustināt projektu, lielākais šķērslis bija dabūt atbalstu no vietām, kurās bijām ieplānojuši rīkot foto sesijas.

Paldies cilvēkiem, kas mūs atbalsta un saka tik daudz pozitīvu vārdu par projektu! Paldies arī Lingitai par atsaucību. Ar viņu bija patīkami un viegli sastrādāties," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta foto projekta autors Andrejs.

Jau vēstīts, ka par vienu no Portrait of a Riga Woman dalībniecēm šī gada aprīlī kļuva arī Seksīgā Lee jeb Liene Brikouska. Toreiz Liene sociālajos tīklos paziņoja, ka šīs ir viņas pēdējās pikantās bildes līdz rudenim, kad plānots nākt pasaulē viņas bērniņam.

Aizkulišu video:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!