Foto: F64

Otrdienas, 12. novembra, vakarā Latvijas Televīzijas raidījumā 1:1 viesojās kādreizējais PSRS izlūkdienesta darbinieks, tagadējais Itera Latvija šefs Juris Savickis, kurš ne tikai paguva satraukt dažu skatītāju prātus ar izteikumiem par okupāciju, bet arī atklāt kādu Eiroparlamenta deputāta Ivara Godmaņa privātās dzīves detaļu.

Raidījuma veidotāji sarunas laikā bija nolēmuši parādīt kadrus no kādas tenisa spēles, kurā Savickis kortos cīnījās kopā ar Godmani, bet pēc video demonstrācijas pārraides vadītāja Inga Spriņģe iztaujāja viesi par viņa tenisa spēles ieradumiem.

"Vienā pārī ar Ivaru Godmani es spēlēju ļoti reti. Mēs drīzāk atrodamies viens otram pretī. Ivars Godmanis spēlē tenisu no bērna kājas. Es sāku spēlēt, kad man bija kādi 25 gadi. Objektīvi runājot, man ļoti patīk ar Ivaru spēlēt, jo viņš cīnās un ir ļoti emocionāls," saspēli ar Godmani raksturoja Savickis.

Uz Spriņģes jautājumu, kurš parasti uzvar, kad Savickis kortos tiekas ar Godmani, raidījuma viesis sniedza visnotaļ diplomātisku atbildi.

"Teiksim tā - es viņam nekad neesmu zaudējis. Ivars varbūt tehniski labāk spēlē, bet viņam nav tāds fiziskais kā man," atzina Savickis, bet, kad Spriņģe uzdeva jautājumu, kurš vairāk lamājas spēles laikā, raidījuma viesis atklāja, ka Godmanis to vairs nedrīkst darīt.

"Ivaram tagad divus gadus ir tabu - viņš vairs nedrīkst lamāties," paziņoja Savickis un neslēpa, ka šādu aizliegumu bijušajam premjeram uzlikusi viņa laulātā draudzene, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone.

"Viņš vienkārši ciena savu sievu. Tas jau nav zem tupeles, ka cilvēks pārstāj lamāties," uz 1:1 vadītājas teikto, ka, iespējams, Godmanis ir zem sievas tupeles, apstrīdēja Savickis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!