Foto: Vida Press
Šopavasar tapa zinās, ka savulaik populārās meiteņu grupas Spice Girls bijusī dalībniece Melānija Brauna jeb vienkārši Mela B šķiras no sava vīra, kinoproducenta Stīvena Belafontes. Drīz vien atklājās, ka pārīša kopdzīve bijusi raiba un tajā nav trūcis nedz vardarbības, nedz pazemošanas, nedz piespiedu grupveida seksa. Skandāli joprojām nav rimuši.

Melānija pēc šķiršanās iesniegšanās apgalvoja, ka vīrs viņu regulāri sitis, dzīvojis uz viņas rēķina un ne tikai regulāri piespiedis nodarboties ar grupveida seksu, bet neķītrās izdarības arī filmējis, un ar šiem video viņš sievu esot šantažējis un manipulējis ar viņu.

Stīvenam netrūka aizstāvju, kas apgalvoja, ka tieši Mela patiesībā bijusi tā, kura mudinājusi vīru guļamistabā aicināt trešo un labprāt filmējusi pikantās rotaļas. Arī pāra bērnu ilggadējā auklīte Loreina Džila meta akmeni Melānijas dārziņā, apgalvojot, ka dziedātāja viņu pavedinājusi un izmantojusi.

Savukārt Melānija tagad ķērusies klāt sava tēla spodrināšanai. Viņas pārstāvji tiesā paziņjuši – laulības laikā ar Belafonti dziedātāja visu laiku bijusi sazāļota. Jāatzīmē, ka pāris bija precējies 10 gadus.

"Misters Belafonte kopdzīves laikā savu sievu bija sazāļojis," "The Independent" citējis Braunas pārstāvju teikto. Turklāt uzsvērts, ka dziedātāja lielāko daļu no laulībā nodzīvotajiem 10 gadiem esot bijusi sazāļota.
Foto: Vida Press

Savukārt Belafonte sūdzējies, ka Melānija esot bijusi atkarīga no kokaīna un alkohola, un vīrieša pārstāvji medijiem vairākkārt sacījuši, ka dziedātāja apzināti mēģina nomelnot savu bijušo vīru un aptraipīt viņa reputāciju, lai slēptu savus grēkus.

Savukārt izdevums "Mail Online" vēsta, ka šķiršanās procesā tiesā kā pierādījumi tiks izmantoti 56 privātie video, no kuriem 20 esot iemūžināts sekss, bet vienā redzams, kā Melānija šņauc kokaīnu. Privātie kadri atrodas pie Belafontes, un Melānijas pārstāvi par visām varītēm vēlas panākt, lai šie sižeti nenonāktu līdz tiesai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!