Foto: Privātais arhīvs

Kā jau tas bija sagaidāms, iedvesmojošās fitnesa treneres Karīnas Smitas, sporta pasaulē Akmens (attēlā), paziņojums par fitnesa gaitu pārtraukšanu izsaucis īstu diskusiju vētru. Kamēr skauģi anonīmi izgāž žulti internetā, metoties izteikt savus pieņēmumus, pati trenere sociālajos tīklos mierīgi atklāj patieso versiju.

"Nē, man nav nekādas veselības problēmas, un, nē, fitness man nav apnicis! Ir laiks karjerai, un ir laiks citiem mērķiem. Tagad, kad man ir brīnišķīga māja ar četrām brīvām guļamistabām, atbalsts un stabilitāte, kad kāre pēc straujas kāpšanas ir apmierināta un esmu sasniegusi dažus mērķus, ir laiks pārorganizēties un veltīt laiku ģimenei.

Un ne visiem tas notiek kā negadījums - citi cilvēki pieaugumam gatavojas iepriekš, visu izplāno un dara to mierīgi un ar mīlestību," draugiem un faniem savu atteikšanos no lielā sporta Facebook izskaidro Akmens.

Simpātiskā trenere, kurai par iedvesmošanu sportam var pateikties tūkstošiem Latvijas meiteņu, saka lielu paldies saviem faniem un atbalstītājiem. Viņa var pačukstēt, ka no fitnesa pasaules neaiziet uz visiem laikiem.

"Es plānoju vēl atgriezties uz sacensību skatuves un būt labākā formā kā jelkad, taču tagad man ir cita misija. Vēlos visu šo gadu laikā nopelnīto realizēt nedaudz citos mērķos," ģimenei pievērsties izlēmusi karjerā tik daudz sasniegusī sportiste.

Viņa saviem atbalstītājiem vēl saticību, bet skauģus un spekulētājus noliek pie vietas ar trāpīgu tekstu. "Ja pašam dzīvē nekas nav izdevies un viss kā caur pakaļu, tad, protams, nekas cits neatliek kā skaust, ienīst un nopelt. Atveriet acis un novērtējiet sevi, skaistuļi!

Es dzīvoju un dzīvošu savu sapni, braukāšu pa eksotiskām valstīm un būšu mīlēta - gan savā karjerā, gan ģimenē. Un, ja jums ir vieglāk skaust un peldēties savā nožēlā un nabadzībā, tad lai arī tas izdodas. Arī jums laimi.

Es gan ieteiktu vismaz matus izmazgāt un zobus savest kārtībā pirms aprunāt manu izskatu vai dzīvi," ar draudzīgu ironiju skaudīgos dīkdieņus pie vietas notiek daudz sasniegusī sportiste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!