Foto: Vida Press
Lielas nesaskaņas šobrīd valda amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenē. Nesen grāmatplauktos nonāca bijušā olimpiskā čempiona desmitcīņā Brūsa Džennera, kurš veicis dzimuma maiņas operāciju un jau labu laiku dēvējams par Keitlīnu, memuāri, kuros izlasāmi satraucoši fakti.

Jau vēstīts, ka grāmatā "The Secrets of My Life" atklāti ļoti intīmi noslēpumi par Keitlīnas, kura joprojām tiek dēvēta par Kimas, Hlojas un Kortnijas patēvu, dzīvi – gan tas, ka viņai šī gada sākumā veikta dzimuma maiņas operācija, gan tas, ka viņa nolēmusi atsacīties no seksa ar sievietēm, gan arī pikantas detaļas par izjukušo laulību ar Kristenu.

67 gadus vecā Keitlīna šonedēļ viesojusies amerikāņu TV raidījumā "Today", kurā atklājusi – pameitas, bijusī sieva un citi radi uz viņu ļoti dusmojoties par vaļsirdību un noslēpumu izpaušanu.

Īpaši saspīlētas attiecības bijušajam sportistam šobrīd esot ar pameitu Kimu Kardašjanu, kura uzskata – Keitlīna savā grāmatā samelojusies par to, ka sieva Kristena jau kopš sākta gala zinājusi, ka Brūss kādu dienu vēlas mainīt dzimum un pārtapt par sievieti.

"Ja godīgi, es jau labu laiku neesmu ar Kimu runājusi. Es vēlos, lai viss norimst, cenšos ieturēt distanci," ārzemju mediji, atsaucoties uz TV pārraidi, citējuši Keitlīnu.

Tāpat viņa sacījusi, ka joprojām uztur kontaktu ar abām meitām – Kendelu un Kailiju –, kuras nākušas pasaulē laulībā ar Kristenu, bet ar visām trim pameitā attiecības šobrīd esot saspīlētas.

Jāatzīmē, ka aizvadītā mēneša izskaņā Kima viesojās Elenas Dedženeresas šovā, un viņa klaji kritizēja Keitlīnas grāmatu, apsūdzot viņu faktu sagrozīšanā."Keitlīna pret manu mammu izturas ļoti negodīgi. Daudzas lietas grāmatā ir nepatiesas," šovā klāstīja Kima.

Savukārt nesenā Kardašjanu ģimenes realitātes šova epizodē Kima bija vēl skarbāka. "Es nekad mūžā neesmu bijusi kādā tik ļoti vīlusies un pret kādu izjutusi tik lielas dusmas," savu nostāju par Keitlīnu pauda Kima.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!