Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas vīriešu žurnāla Klubs līdzšinējais galvenais redaktors Juris Šleiers (attēlā) savā Twitter profilā paziņoja, ka jūnijā iznāks viņa pēdējais veidotais žurnāla numurs un turpmāk viņa pienākumus pildīs Aivars Pastalnieks.

"Gatavs! Nodevām jūnija žurnālu Klubs. Tas arī mans pēdējais, jo šodien ir mana pēdējā darba diena @ZurnalsKlubs. Paldies visiem, visiem," piektdienas, 10. maija, pievakarē saviem sekotājiem sociālajos tīklos paziņoja Šleiers.

Sarunā ar DELFI Izklaide Šleiers stāsta, ka viņam vēl nav konkrētu nākotnes plānu, jo viņš vēlas izbaudīt atvaļinājumu, sakopot domas un noformulēt žurnālā gūto pieredzi.

"Nebūtu pareizi teikt, ka esmu pametis galvenā redaktora amatu. Pareizāk būtu - es aizgāju no Kluba, jo man šķita, ka esmu sasniedzis visus savus privātos mērķus. Astoņi un vairāk gadi tomēr ir ilgs laiks. Arī valsts prezidents ilgāk par diviem termiņiem nepilda savus amata pienākumus," DELFI Izklaide stāsta Šleiers.

Juris atzīst, ka šis bijis interesants un neaizmirstam laiks un gūta milzīga pieredze, jo kopā ar Klubu viņš izgājis cauri vairākiem periodiem.

"Šajā laikā kopā ar žurnālu piedzīvoju gan treknos gadus, gan krīzi, gan varēju sekot līdzi tam, kā attīstās internets un interaktivitāte medijos.

Katrā ziņā - garlaicīgi nebija un par rutīnas iestāšanos nebija jāuztraucas. Žurnāla  Klubs galvenā redaktora pienākumi bija manas karjeras foršākā pieredze līdz šim," saka Juris.

Šobrīd Šleiers vēlas izbaudīt atvaļinājumu un pagaidām nedomāt par nākotni. Viņš vēlas noformulēt pieredzi, kuru guvis, sakopot domas un atpūsties.

Kā saka Juris, vasara ir iedvesmas laiks, un tad arī viņš sāks domāt par to, ko darīt tālāk.

Taujāts, vai viņa plānos neietilpst kļūt par žurnāla Playboy galveno redaktoru, no kura amata pienākumiem nesen tika atstādināts Jurģis Liepnieks, Šleiers izsakās diezgan filozofiski.

"Nezinātājam šāds pavērsiens varētu šķist diezgan loģisks, taču tie, kuri mani pazīst, par šādu iespējamību tikai pasmīkņā. Es cienu Playboy, taču manos plānos noteikti neietilpst uzsāk darbu šajā žurnālā. Man vispār pagaidām nav nekādu nākotnes plānu," piebilst Juris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!