Foto: DELFI
Ar skaistu dzīves notikumu padalījusies sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas uzvarētāja Monika Neilande. Viņa savai mīļotajai sievietei izteikusi bildinājumu.

Priekpilnos jaunumus Monika paziņojusi "Facebook". Viņa publicējusi bildi ar gredzentiņu un atklājusi, ka mīļoto bildinājusi savā dzimšanas dienā 22. augustā.

"Mana dzimšanas diena ir piepildīta, jo mana dzimšanas diena nav kā tāda bijusi. Bet šī diena man būs īpaši mīļa, jo bildināju savu meiteni," atklājusi Monika, un daudzi steiguši viņu apsveikt.

Tiesa, komentāros savu viedokli izteicis arī Monikas vīrs Viktors, ar kuru viņa jau sen vairs nedzīvo kopā, bet laulība vēl nav oficiāli izšķirta.

Viktors retoriski vaicājis, kā gan Monika varējusi kādu bildināt, ja vēl nav izšķīrusies no viņa.

"Tu jau sen esi ar citu. Tu jau pat nerūpējies par bērniem, kur vēl izšķirties," atbildi parādā nav palikusi Monika.

Atgādinām, ka lesbiete un četru bērnu ar īpašām vajadzībām mamma Monika sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." pieteicās, lai atbrīvotos no atkarībām, toksiskām attiecībām un uzsāktu jaunu dzīvi.

Monikas dzīvesstāsts ir skaudrs. Viņa ir bijusi precējusies un vairākus gadus dzīvojusi kopā ar vīrieti, līdz sapratusi, ka viņu tomēr vairāk saista sievietes. Monikai ir četri bērni, kuriem visiem ir garīgās attīstības traucējumi. Lai aizmirstos no skarbās ikdienas, sieviete savulaik sāka lietot alkoholu un narkotikas.

Dalība sociālajā projektā viņai palīdzēja sakārtot dzīvi, uzlabot tās kvalitāti un uzveikt atkarības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!