Foto: Privātais arhīvs
Šī nakts bijusi rosīga kādā privātmājā Pierīgā – tur pasaulē nāca slavenās ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas un Latvijas pilsoņa Antona Ļevdanska mazulis. Kā otrdienas rītā savā "Telegram" kanālā raksta Stužuka, mazulis ieradies pulksten 3.55 naktī.

27 gadus vecā Sofija Stužuka nu ir četru bērnu māmiņa – trīs bērniņi dzimuši viņas pirmajā laulībā ar fitnesa skaistuli Stužuku, bet ceturtais mazulis ir no rīdzinieka Antona, ar kuru Stužuka vēl tikai gatavojas slēgt laulību.

Jaundzimusī nāca pasaulē mājdzemdībās īpašā baseinā. Mazā Vasilisa piedzimusi 3:55 un jau 7:42 influencere par to informēja savus fanus. Saviem "Telegram" sekotājiem jaunā māmiņa arī rāda zīdainīša seju.

Šīs viņai bijušas visātrākās un visvieglākās dzemdības no visām līdz šim pieredzētajām, taču vienlaikus tās bijušas arī nesaprotamas, ziņo Stužuka. "Es jums visu pastāstīšu vēlāk, kad atpūtīšos," saka skaistule.

Piedzimusī meitenītei ir Stužukas trešā meitiņa; viņas vecākais bērns ir dēls.

Iepriekš influencere klāstīja, ka pēc dzemdībām Latvijā negrasās ilgi palikt. Influencere atklāja, ka pārcelšanos plāno pēc dzemdībām, bet kurp viņa ar ģimeni dosies, to Stužuka patur noslēpumā, turklāt pirms aizbraukšanas viņai vēl esot jāsakārto daudzas lietas. Viens no variantiem esot Ziemeļkipra, jo tur esot lēti īpašumi, kā arī viegli iegūt uzturēšanās atļauju un atvērt bankas kontu. Savukārt apmešanās Turcijā vai Dubaijā šobrīd esot neadekvāti dārgs prieks.

Stužuka nonāca Latvijā, bēgot no kara dzimtenē. Šeit viņu sagaidīja mīļotais puisis, ar kuru attiecības bija izveidojušās Kijivā dažus mēnešus pirms Krievijas iebrukuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!