Foto: Privātais arhīvs
Rīgā dzīvojošā ukraiņu influencere Sofija Stužuka šonedēļ savus piecus miljonus sekotāju informēja, ka pirmo reizi tā pamatīgi sastrīdējusies ar savu līgavaini, rīdzinieku Antonu Ļevdanski. Abi pat divas dienas nerunājuši. Ceturtdienas rītā Stužuka it kā starp citu paziņoja, ka gaidāmo kāzu nebūs.

27 gadus vecā skaistule šomēnes jau sūkstījās par pārlieku lielo birokrātiju, kas skar apprecēšanās jautājumu, tostarp viņa nebija droša, vai vēlas mainīt savu uzvārdu. Vēlāk viņa ziņoja, ka ar savu mīļoto Antonu pamatīgi sastrīdējušies un nu pavēstīja, ka kāzas ir atceltas. Uz kādas sekotājas jautājumu, vai abi tiešām būtu izšķīrušies, Stužuka atbildēja: "Nu, tas jau būtu pārmērīgi. Toties par precēšanos pārdomājām." Mīlētāji nav arī līdz galam salīguši mieru. Stužuka gan nav precizējusi, par ko tieši vērienīgais strīds bijis.

Pēc paziņojuma, ka kāzu nebūs, influencere mierīgi devās savās dienas gaitās – uz skropstu un uzacu laminēšanu, lai sapostos dzemdībām.

Stužuka šobrīd ir grūtniecības pēdējās nedēļās, jau tūlīt pasaulē jānāk viņas ceturtajam bērnam, kas būs pirmais kopīgais mazulis ar rīdzinieku. Viņai jau ir trīs bērni no pirmās laulības, un arī Antonam Ļevdanskim ir meita no iepriekšējās laulības. Kopumā Stužukai astoņu gadu laikā bijušas piecas grūtniecības. Gaidāmajam mazulim būšot tēva uzvārds.

Antons savu mīļoto bildināja pērn septembrī Parīzē, un Stužuka vēstīja, ka vismaz līdz bērna piedzimšanai paliks Latvijā, bet savu tālāko dzīvi ar Latviju nesaista.

Stužuka uz Latviju pārcēlās pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Attiecības ar rīdzinieku viņai bija izveidojušās jau Kijivā, un 2021. gada 16. decembrī viņa pirmo reizi atlidoja uz Rīgu.

Ap pērnajiem Jāņiem daiļā sieviete lēja gaužas asaras, jo Antons viņu bija pametis. Kā vēlāk noskaidrojās, tas notika mirkli pēc tam, kad viņa paziņoja puisim, ka gaida bērnu. Jau pēc pāris nedēļām viss atkal bija kārtībā un abi nolēma, ka kļūs par ģimeni.

Dramatiski notikumi risinājušies arī Stužukas īrētajā namā Bieriņos. Decembrī viņas sētā tika iemesta degmaisījuma pudele; notikušo fiksēja novērošanas kameras. Stužuka slavēja Valsts policijas darbu, kas visai ātri tika uz pēdām neģēļiem, un vakar policija paziņoja, ka ir aizturēti divi cilvēki, bet tas nav bijis naida noziegums un nav bijis saistīts ar Krievijas īstenoto karu Ukrainā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!