Foto: Itar-Tass/Scanpix

64 gadus vecā Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova un viņas 37 gadus vecais vīrs Maksims Galkins (abi kopā attēlā) kļuvuši par vecākiem – viņu ģimenē ienākusi meita un dēls.

Par šo faktu Krievijas mediji ziņo, atsaucoties uz laikrakstu Комсомольская правда, kura žurnālisti par to uzzinājuši no strādniekiem, kas laulātā pāra piepilsētas villā iekārto bērnistabu.

Kā vēsta laikraksts, šovbiznesa spīdekļi izmantojuši surogātmātes pakalpojumus, bet abi mazuļi esot viņu bioloģiskie bērni.

Šo informāciju aģentūrām apstiprinājusi arī Pugačovas izpilddirektore Jeļena Čuprakova.

"Piedzima divi bērni - puisītis un meitenīte. Nezinu detaļas, bet bija surogātmāte. Dvīņi piedzima 18. septembrī. Meitenīti nosauca par Ļizu, bet puisīti - par Gariju," pavēstījusi Čuprakova.

Pugačova un Galkins apprecējās 2011. gada decembrī, bet civillaulībā viņi kopā dzīvo jau astoņus gadus. Pugačova gan reiz kādā intervijā izteicās, ka tikties viņi sākuši jau 2001. gadā.

Galkinam tās bija pirmās laulības, Pugačovai - piektās. Viņai ir arī pieaugusi meita - populārā dziedātāja Kristīna Orbakaite, kā arī trīs mazbērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!