Foto: DELFI
Mūziķa Andra Kiviča un viņa sievas Madaras (abi kopā attēlā) saskanīgo ģimenes dzīvi piemeklējušas pārmaiņas. Madara, atpūšoties no bērna kopšanas pienākumiem, sākusi strādāt algotu darbu, savukārt Kivičs rūpes par mājas soli uzņēmies uz saviem pleciem.

"Šobrīd esam atkāpušies no ierastā ģimenes modeļa, jo es pēc bērna piedzimšanas esmu atkal atgriezusies cilvēkos un strādāju, savukārt Andris gatavo ēst, mazgā traukus, uzkopj māju, izmazgā bērnu drēbītes, ko vēlāk sakārto skapī un, protams, rūpējas par meitiņu. Viņš ir kļuvis par īstu "mājsaimnieci"!" sarunā ar DELFI Izklaide smej Madara.

"Nekad nebiju domājusi, ka pēc bērna piedzimšanas tik ātri atsākšu strādāt, bet darba piedāvājums nāca gluži vai no zilām debesīm, un, tā kā arī Andrim šobrīd ir vairāk brīva laika, to pieņēmu ar prieku.

Ļoti priecājos, ka man radās šāda iespēja, jo līdz šim ar bērniņu ļoti daudz laika pavadīju mājās, bet nu atkal varu iziet cilvēkos un ieelpot svaigu gaisu. Andris pat smejas, ka šī bija viņa iniciatīva, lai es varētu beidzot atpūsties no mātes pienākumiem," atklāj jaunā sieviete.

"Ar šādu ikdienas ritmu esmu patiesi apmierināta un priecājos, ka tad, kad pēc darba atgriežos mājās, Andris ar mazo mani smaidīgi un mīļi sagaida, un vakaru varu veltīt viņiem un atpūtai, jo mājās jau viss ir padarīts.

Vienīgais, kas man atliek, ir paspēlēties ar meitiņu, novannot viņu un tad iemidzināt," priecājas Madara, piebilstot, ka šādu vīra rīcību, iespējams, ietekmē viņa gadu skaits un dzīves pieredze.

"Iespējams, šādu atsaucību un izpratni no vīra puses saņemu arī tādēļ, ka viņš jau ir sasniedzis nobriedušu vecumu. Tomēr gadu starpība mūsu attiecībām noteikti netraucē. Manuprāt, tas jau liecina par fobiju, ja cilvēki viens uz otru noraugās, pievēršot papildu uzmanību vien tam, kurš ir jaunāks, kurš - vecāks," nosaka Madara.

Par to, vai savu karjeru jaunā sieviete pilnveidos arī turpmāk, apvienojot to ar mātes pienākumiem, Madara gan pagaidām vēl nav domājusi.

"Redzēs, kā iegriezīsies dzīve un kas notiks Latvijā. Uzskatu, ka mūsdienās biznesa un ekonomikas vide ir tik neparedzama, ka kaut ko ieplānot ir gandrīz neiespējami. Esmu absolvējusi vidusskolu, kā arī beigusi mākslas skolu, pievēršoties tieši fotografēšanai, kas ir viena no manām kaislībām.

Kā fotogrāfe esmu piestrādājusi dažādos pasākumos pa vasarām un, iespējams, ar šo jomu varētu saistīt arī savu nākotni. Tomēr šobrīd mana galvenā prioritāte ir bērniņš un ģimene," sirsnīgi nosaka Madara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!