Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētājs Jānis Timma un ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova nesen publiski apstiprināja, ka viņiem ir romantiskas attiecības. Sportista mīļotā devusies atvaļinājumā uz siltajām zemēm un ar sociālo tīklu starpniecību Timmam nosūtījusi sirsnīgu ziņu.

Sedokova, kurai decembrī apritēs 37 gadi, ir ļoti noslogota sieviete, un, kā liecina sociālajos tīklos publiskotā informācija, viņas ikdiena paiet vienā skrējienā. Dziedātājas laiku aizņem regulāri pārlidojumi, koncerti, dažādi projekti, filmēšanas un fotosesijas, un darbu viņa vēl pagūst apvienot ar bērnu audzināšanu – Anna ir mamma trim atvasēm.

Nesen Sedokova devusies atvaļinājumā uz saulaino Dubaiju atpūsties no saspringtā grafika un sasmelties enerģiju. Savukārt Timmam paredzētas vairākas spēles, tāpēc viņš nevar piebiedroties mīļotajai.

Tiesa, mājās palikušajam sportistam nav iemesla skumt – tam, kā Anna atpūšas, niansēti var sekot līdzi viņas sociālajos tīklos. Turklāt dziedātāja arī par viņu nav aizmirsusi. Sedokova "Instagram" īsajos video stāstiņos publiskojusi romantisku vēstījumu savam mīļotajam.

Anna liedaga smiltīs izveidojusi sirsniņu, bet tās vidū no gliemežvākiem radījusi Timmas iniciāļus. Bildē redzama arī viņas ēna. Tāpat arī dziedātāja kadru papildinājusi ar sarkanas sirsniņas emotikonu.

Atgādinām, ka Timma septembra sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians.

Savukārt basketbolista sieva publiski pavēstīja, ka pirms pusgada nevis pajukusi laulība, bet gan patiesībā vīrs sācis viņu krāpt un šovasar vēl esot dievojies, ka vēlas visu vērst par labu. Sana apgalvoja, ka vīrs bloķējis viņas bankas kartes un piedraudējis ar visu bērnu izlikt no dzīvokļa, ja netiks parakstīti šķiršanās dokumenti, lai, pēc viņas vārdiem, "vari būt brīvs vīrietis savai jaunajai dāmai, kura apgalvo, ka viņa netiekoties ar precētiem vīriešiem".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!