Foto: Publicitātes foto

360TV sarunu raidījuma "Vakars uz dīvāna" sezonas noslēguma sērijā viesojās dziedātāja Dināra Rudāne. Cita starpā viņa atklāja arī maz zināmu informāciju par iepazīšanos ar savu vīru.

Dināra Rudāne nemēdz afišēt savu privāto dzīvi – arī faktu, ka viņa ir apprecējusies un laimīgās attiecībās jau ilgāku laiku, fani un dzeltenā prese uzzināja krietnu brīdi pēc šī skaistā notikuma.

Par vīru un meitiņas tēvu Dināra runājusi izvairīgi – savu ģimenes dzīvi atstājot tuvāko draugu lokā, nevis apspriešanai plašākai publikai. Taču raidījumā "Vakars uz dīvāna" Dināra tomēr ļāvusi nedaudz vairāk ielūkoties viņas privātajā dzīvē un pastāstījusi, kā iepazinusies ar savu vīru.

Izrādās, abi bijuši pazīstami jau sen; sapazinušies pirms 16 gadiem koledžā, "Mediņos" .

"Tad mēs nebijām kopā. Viņš man pievērsa uzmanību, bet bija puisis no gadu zemāka kursa un man nebija interesanti," skaidro Dināra, piebilstot, ka tolaik ne prātā nav ienācis, ka pēc vairākiem gadiem abi tomēr būs kopā.

Šobrīd pāris ir attiecībās gandrīz četrus gadus. Dināra neslēpj – lai arī kopš iepazīšanās brīža ik pa laikam viņu ceļi krustojušies, "klikšķis" abu starpā noticis brīdī, kad to vismazāk gaidījuši. "Es biju izšķīrusies ar pirmo vīru, viņš bija izšķīries ar savu sievu, un mēs paši sev teicām – vairs nekad!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!