Foto: Vida Press
Tabloīdu ziņu virsrakstos turpina gozēties nesen mirušā dziedātāja Džordža Maikla (attēlā) vārds. Nesen jaunus faktus par slaveno mūziķi atklājis kolumbiešu izcelsmes frizieris Karloss Arturo Ortizs, kurš apgalvo, ka abiem bijis mīlas sakars.

59 gadus vecais Ortizs, kurš pirms vairākiem gadiem no savas dzimtenes Kolumbijas pārcēlies uz Austrāliju, sarunā ar izdevumu "The Mirror" apgalvojis, ka viņš ar Maiklu kopā pavadījis vienu kaislīgu un neaizmirstamu nakti.

Tas esot noticis 2013. gadā Sidnejā, un, lai apliecinātu savu vārdu patiesumu, Ortizs tabloīdam atļāvis publicēt fotogrāfijas, kurās viņš redzams kopā ar Maiklu un kas tapušas abu satikšanās laikā.

Ortizs klāstījis, ka mūziķis viņu uzrunājis kādā geju iepazīšanās portālā. Tiesa, vīrietis domājis,ka viņam raksta kāds viltvārdis, tomēr viņš piekritis satikties. Randiņš noticis kādā Sidnejas luksusa viesnīcas numuriņā, kurā Maikls bija apmeties.

"Tā bija ļoti patīkama sajūta – satikt cilvēku, kura dziesmas man tik ļoti patīk. Mēs mīlējāmies un tad, kamēr gaidījām pasūtīto rozā šampanieti, parunājām," stāstījis Ortizs.

Publiskajā telpā uzvirmojušas runas, ka Maikla nāvē, iespējams, vainojama narkotiku vai medikamentu pārdozēšana, un bijušais mīlnieks apstiprinājis, ka šāda versija ir visai ticama.

"Džordža nāve man bija liels satricinājums, bet tajā pašā laikā es nejutos pārsteigts. Man viņš likās ne tikai jauks, piezemēts vīrietis, bet arī ļoti melanholiska persona, kura man lika bažīties, ka vienā dienā pati sev varētu atņemt dzīvību.

Viņš man atzinās, ka ir atkarīgs no antidepresantiem un cenšas no tiem atradināties. Viņš atzinās, ka ir ļoti nelaimīgs," stāstījis Ortizs.
Foto: Reuters/Scanpix

Publiskajā telpā par Džordža Maikla lielo dzīves mīlestību tiek dēvēts amerikānis Kenijs Goss. Abi bija kopā aptuveni 13 gadus, bet 2009. gadā šī savienība pajuka.

"Viņš man teica, ka vairs nav kopā ar savu ilggadējo partneri Keniju Gosu, bet abi joprojām dzīvojot vienā mājā. Džordžs man piedāvāja kopā ar viņu pavadīt laiku Apvienotajā Karalistē, bet es atbildēju, ka, manuprāt, nav piedienīgi to darīt, kamēr viņš dzīvo kopā ar savu bijušo. Man šķiet, ka viņam es patiku un viņš gribēja pavadīt laiku ar kādu, kura sabiedrību viņš izbaudīja," stāstījis Ortizs.

Tiesa, tonakt esot noticis arī kāds aizdomīgs pavērsiens – Maikls uz aptuveni divdesmit minūtēm Ortizu pametis numuriņā vienu, lai aizietu satikt "senu draugu". Kad dziedātājs atgriezies, viņš parakņājies savā ceļojumu koferī un tad iegājis vannasistabā. Viņš ūdens glāzē no mazītiņas pudelītes iepilinājis vairāku pilienus un to izdzēris.

"Es zināju, ka tās ir narkotikas, bet es viņam neko neprasīju un mēs par to nerunājām.

Viņa oma gandrīz neizmainījās. Viss, ko Džodžs vēl dzēra bez šampanieša, bija kola, kuru, kā viņš man atzinās, viņš dzerot galoniem un bija no tās atkarīgs – tāpat kā šokolādes," sacījis Ortizs.

Lai gan mīlētājs Maiklu kopš tās nakts vairs nekad dzīvē nav saticis, Ortizs joprojām nēsā dziedātāja "Prada" saulesbrilles, kuras tas viņam atdevis. Tāpat mūziķis viņam iedevis savu tālruņa numuru.

Abi vairākas reizes sazinājušies, kamēr Maikls uzturējies Austrālijā, taču klātienē tā arī nav sanācis satikties, ko Ortizs tagad ļoti nožēlo.
Foto: Vida Press

"Es biju pārsteigts, kad ieraudzīju bildes ar viņu tik sliktā fiziskā formā, jo tad, kad es viņu satiku, viņš bija ļoti labā formā. Es atceros viņa skaistās, lielās acis un to, ka viņš lieliski skūpstījās.

Tas ir neizsakāmi skumji, ka narkotikas iznīcināja tik talantīgu un lielisku personību, kāds bija Džordžs. Tik daudzas superzvaigznes gājušas to pašu traģisko ceļu.

Viņa dzīve apliecina, ka par naudu nevar visu nopirkt. Par to var iegādāties materiālās lietas, bet ne jau laimi. Un narkotikas to visu var atņemt," "The Mirror" citējis Maikla bijušo mīļāko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!