Foto: Privātais arhīvs

Šī gada 12. jūnijā par precētu sievieti kļuva pašmāju dziedātāja un Eirovīzijas 2012 Latvijas pārstāve Linda Amantova jeb Anmary, kura pēc kāzām pieņēma vīra Aigara Dinsberga uzvārdu. Pēc priecīgā notikuma jaunais pāris devās baudīt medusmēnesi Spānijā.

"Tā saucamajā medusmēnesī devāmies uz Spānijas dienvidiem. Pabijām Malagā, Seviljā, Tarifā, Rondā un citās pilsētās.

Izīrējām auto, lai paši varētu menedžēt savu laiku un piestāt tur, kur vēlamies kaut ko apskatīt. Ceļojumā kopumā pabijām desmit dienas," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj dziedātāja.

Kā stāsta Linda, viņa ar vīru ceļojumā devusies, lai redzētu, kā cilvēki dzīvo Spānijā. Jaunlaulātie vēlējās iepazīt šīs zemes kultūru.

"Spānijā ir daudz ko redzēt - interesanta kultūra un cilvēki. Negribējām vienkārši zvilnēt saulītē, bet gan kaut ko redzēt, iejusties šīs zemes gaisotnē un iepazīt cilvēkus," saka jauna sieva.

Anmary stāsta, ka ceļojums bijis iespaidiem un piedzīvojumiem bagāts. Kopā ar vīru Spānija iepazīta no visdažādākajiem aspektiem.

"Grūti pat izcelt kādu konkrētu lietu vai spilgtāko notikumu. Visur bija ļoti skaisti un interesanti. Katrai vietai ir sava burvība. Izbaudījām Spānijas dažādību - mazu ciematiņu, butikstila viesnīcas laipno personālu, rančo gaisu dziļos laukos un Tarifes vēju," stāsta Linda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!