Foto: Vida Press
Šopavasar izjuka savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas desmit gadus ilgusī laulība ar kinoproducentu Stīvenu Belafonti. Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi naski seko līdzi šķiršanās procesam, un tajā netrūkst skandalozu pavērsienu.

Drīz vien atklājās, ka Stīvens laulības laikā sievu regulāri bija sitis. Tāpat gaismā nāca pārīša neķītrā daba – tapa zināms, ka lauleņi labprāt piekopuši grupveida seksu un netiklās izdarības arī filmējuši.

Gaismā tika izcelts Stīvena un Melānijas bērnu auklītes Loreinas Džilas vārds. Šobrīd 26 gadus vecā sieviete, kura no Vācijas pārcēlās uz ASV, lai studētu apmaiņas programmā, pie pāra sāka strādāt 2009. gadā.

Melānija tiesu dokumentos bija norādījusi, ka viņas vīrs regulāri iesaistījies seksuālās attiecībās ar auklīti un sievai aiz muguras jauno meiteni 2014. gadā pat padarījis grūtu, tad piespiedis viņu veikt abortu, kuram naudu paņēmis no sievas konta.

Savukārt Džila apgalvoja, ka tieši Melānija bijusi tā, ar kuru viņai bijis romāns un kas likusi viņai gulēt ar Stīvenu. Auklīte uzsvēra, ka viņa nepamatoti nodēvēta par "ģimenes postītāju, prostitūtu un šantažētāju", piebilstot, ka Melānija "pavedinājusi naivu un ziņkārīgu 18 gadus vecu apmaiņas studenti no ārzemēm, izmantojot alkoholu, savu slavu un seksu".

Šomēnes atklātībā nonākuši tiesu dokumenti, kuros Džila izklāstījusi savu versiju par notikumiem laikā, kad viņa strādājusi pie Melānijas un Stīvena.

"Seksuālas un darba attiecības ar Melāniju man bija aptuveni septiņus gadus līdz 2016. gada septembrim. Pa šo laiku mums ar Melāniju regulāri bija sekss, reizēm pat vairākas reizes nedēļā.

Savukārt ar Stīvenu man nebija seksuālu attiecību, ja vien pati Melānija to nelika darīt un nebija saņemta viņas piekrišana," izdevums "Mirror" citējis tiesu dokumentus.

Tāpat Džila norādījusi, ka viņa nudien 2014. gadā palikusi grūta, bet bērns nav bijis no Stīvena. Melānija nokārtojusi auklītei abortu un pati piedāvājusi par to samaksāt.

"Man bija sekss ar Stīvenu tikai tad, kad pati Melānija to lika darīt. Vai arī tad, kad Melānija pati viņu ielūdza pie mums guļamistabā. Šādos gadījumos viņa parasti pildīja operatora funkciju un filmēja visu notiekošo," tiesu dokumentos apgalvojusi Džila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!