Foto: DELFI

Kārtējo reizi jokdaru nežēlastībā kritusi dziedātāja LieneCandy (attēlā) – tā jau kļuvusi par normu, ka populāriem cilvēkiem tiek veidoti satīristiski viltus konti mikroblogu vietnē Twitter, un tagad tāds tapis arī šai mūziķei.

Candy pati ir visai aktīva sociālo tīklu lietotāja, taču pēdējo dienu laikā viņas gaitas tīmeklī pieklusušas - nesen viņa Instagram foto vietnē ievietojusi foto no Tenerifes, taču dziedātājas Facebook un Twitter profili jau vairākas dienas nav atjaunināti.

Mēdz teikt, "kamēr runcis nav mājās, peles danco pa galdu", un līdzīgi noticis arī ar Candy - kamēr mūziķe sociālajos tīklos nedarbojas, kāds asprātis tviterī viņai izveidojis viltus kontu.

"Viltotā Liene" savu pirmo ierakstu mikroblogā veikusi šonedēļ, un viņa jau paspējusi ne tikai sniegt savu analītisko viedokli dažādos politiskos jautājumos, bet arī publiski pasmieties par amerikāņu popdziedātāju Mailiju Sairusu un pašmāju dziesminieku Andri Kiviču.


Pāris stundu laikā šis Twitter konts jau savācis gandrīz 100 atbalstītājus, un "neīstās Lienes" gaitām seko līdzi arī daži viņas kolēģi no mūzikas aprindām, piemēram, dziedātāja Marta Kukarane. Tāpat jāpiemin, ka dažas Candy domu pērles jau ieguvušas vairākus desmitus retvītu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!