Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļas nogalē jaunais pašmāju komponists un pianists Ivars Kļaviņš (attēlā) plašākai publikai sevi pieteica vēl nebijušā ampluā – viņš kopā ar savu draugu prezentēja mūziķu un mākslinieku producentu kompāniju Miau Promotion.

Kļaviņš pašmāju šovbiznesā sevi pieteica skaļi, pavēstot, ka grasās kļūt par nākamo Raimondu Paulu. Arī attiecībā uz nule dibināto mūzikas producentu kompāniju puisim ir vareni mērķi, kurus viņš ir gatavs arī īstenot.

"Pateicoties tam, ka kompānijā strādā gudri un izglītoti cilvēki, kas var parūpēties gan par juridisko pusi, gan radošumu un kreativitāti, Miau Promotion noteikti būs spēcīgs konkurents ilggadējiem šīs nozares uzņēmumiem Latvijā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kļaviņš.

Apvienības līdzīpašnieki ir pats Ivars un viņa draugs Kristaps Strēlis, kuru jaunais pianists dēvē par ļoti uzņēmīgu un gudru cilvēku, kurš labi orientējas finansēs un menedžmentā. Abi kopā gatavi kļūt par vadošajiem mūzikas producentiem Latvijā, pārspējot pat Guntaru Raču.

Abi puiši jau ir nostādījuši augstus mērķus - viņi cer ne tikai izsisties Latvijā, bet arī ārpus tās robežām, kļūstot par vienu no vadošajām mūzikas producentu kompānijām -, tādēļ aizvadītajā nedēļā tika sarīkota vērienīga prezentācijas ballīte.

Burziņš notika Jelgavas bārā Tiem jau putni galvā, un uz īpašo pasākumu pulcējās arī vairāki populāri un tautā iemīļoti skatuves mākslinieki - mūziķis Andris Kivičs, rokgrupas Rebel bijusī soliste Lolita Novikova jeb Lola, kā arī šovā Okartes skatuve iepazītais talants Edgars Balodis jeb Lenny.

Baudot dažādus kokteilīšus un uzkodas, vakars tika aizvadīts muzikālā gaisotnē - sanākušie viesi tika priecēti ne tikai ar skanīgiem priekšnesumiem, bet viņiem tika sniegta iespēja arī pašiem izmēģināt spēkus dažādu instrumentu spēlēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!