Foto: DELFI

Dziedātājs Justs Sirmais (attēlā) apliecinājis, ka ne velti viņš tika dēvēts par konkursa Supernova smukulīti – puisis izvirzījies vadībā Eirovīzijas šī gada seksīgāko stiprā dzimuma pārstāvju balsojumā.

Jau vēstīts, ka 8. martā Eirovīzijas fanu un atbalstītāju iecienītajā portālā Oikotimes tika publicēts apkopojums ar pašiem iekārojamākajiem šī gada konkursa dalībniekiem.

Astoņu seksīgāko konkursa dalībnieku topā bija iekļuvuši arī Krievijas, Ungārijas, Kipras, Īrijas, Igaunijas, Nīderlandes un Francijas šī gada Eirovīzijas pārstāvji.

Līdz šim ar lielu balsu pārsvaru topa augšgalā bija izvirzījies Sergejs Lazarevs, kurš uz lielās Eirovīzijas skatuves aizstāvēs Krievijas godu, taču, kā liecina jaunākie dati, šobrīd Justs izrāvies vadībā.

Justu par pašu seksīgāko konkursa dalībnieku atzinuši aptuveni 30 procenti visu balsotāju. Tiesa, Lazarevs no viņa tālu neatpaliek – viņš savaldzinājis 27 procentus balsotāju.

To, kā Justam veiksies seksīgāko puišu balsojumā, kas atrodams šeit, un arī muzikālajā sacīkstē, varēsim uzzināt jau pavisam drīz – puisis uz Eirovīzijas skatuves Stokholmā kāps 12. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!