Foto: Facebook.com/LIKTENIGAIS

Par pēdējo nedēļu apspriestākajiem personāžiem pašmāju šovbiznesa aprindās kļuvuši mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme. Abi pavisam nesen kļuva par pāri, jau ir uzsākuši kopdzīvi un savu bezgalīgo mīlestību viens otram apliecinājuši ar vienādiem tetovējumiem. Abi dūdo kā divi no mīlas apreibuši balodīši, un netrūkst tādu, kurus tas uzjautrina. Tiesa, Andris nelabvēļus ir gatavs pārmācīt ar dūrēm.

Kopš brīža, kad Kivičs paziņoja, ka šķiras no sievas Madaras un tagad ir kopā ar savu dvēseles radinieci un lielo mūža mīlestību Lieni, latvieši sociālajos tīklos un interneta komentāros no sirds izteikušies par jauno pāri.

Nācija sadalījusies divās nometnēs – vieni solidarizējas ar Skulmi un Kiviču, bet citi par šo savienību vīpsnā, bārstās ar dažādiem jociņiem un pat liek likmes, cik ilgs mūžs būs lemts šai mīlestībai. Īpaši lielu popularitāti virtuālajā vidē izpelnījies kāds komikss par Lieni un viņas liktenīgajiem Andriem.

Noslēpumainais mākslinieks "Liktenīgais" savā "Facebook" lapā nesen izplatījis karikatūru, kurā Skulme atveidota kā "Nāve" ar izkapti uz pleca. Zīmējumā redzams arī Kivičs un Lienes iepriekšējais mīļotais, precētais aktieris Andris Bulis, ar kuru viņai vairākus gadus bija dēka, kas nāca gaismā ar skaļu skandālu un izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu.

Karikatūrā "Nāve" paviesojusies pirmajās durvīs, uz kurām atveidota Buļa seja. Sieviete "nopļāvusi" Andri un tālāk dodas pie nākamajām durvīm, aiz kurām paslēpies Kivičs. "Liktenīgais" aicinājis savus sekotājus komentāros atzīmēt vēl kādu Andri.

Karikatūra ātri vien iemantojusi ļaužu sajūsmu un kļuvusi populāra. Visbeidzot bildīti arī pamanījis pats Kivičs, kurš ar sociālo tīklu starpniecību mēģina noskaidrot jokdara īsto vārdu, uzvārdu un telefona numuru, lai, iespējams, sabārtu viņu.

Jāatzīmē ka noslēpumainais mākslinieks "Liktenīgais" plašāk pazīstams ar vairākiem "YouTube" ievietotiem skaņdarbiem, kas savaldzinājuši daudzus sajūtu medniekus visā Latvijā. Tiesa, par viņa īsto personību neviens nerunā.

Arī sociālo tīklu lietotāji Kivičam nekādu noderīgu informāciju nav snieguši, un mūziķis vairākkārt pārjautājis, vai tiešām neviens nezina jokdara īsto identitāti. Vēlāk viņš "Facebook" publiskojis ierakstu, kurā arī draudējis puisi piekaut.

"Es viņu, protams, atradīšu, un man viņam būs piedāvājums. Pareizi, protams, būtu piekaut viņu uz ielas, bet tad atkal sāksies," vēstījis Kivičs.

Savukārt "Liktenīgais" norādījis, ka viņš otrdienas, 8. janvāra, vakarā pulksten 21 savā "Facebook" profilā veidos video tiešraidi, kurā gaidāma diskusija par mūsdienu attiecībām un viņa personīgo pieredzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!