Foto: Privātais arhīvs

Latviju šonedēļ pārņēmis varens karstuma vilnis, un cilvēki steidz uz pludmali ne tikai atvēsināties, bet arī iegūt zeltainu iedegumu. Savukārt pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) nedaudz par ilgu gozējies saulītē un tagad draugu lokā tiek salīdzināts ar sarkanu Stop zīmi.

Dziedātājs savos sociālajos tīklos padalījies ar bildi, kurā demonstrē iedegumu, un sūkstās, ka apdedzinājis seju, piebilstot, ka tagad vismaz žilbinošais zobu baltums izceļoties.

Publicētais foto Reinika draugiem un paziņām radījis milzīgu sajūsmu. Tuvākie draugi joko, ka Reiniks sadzēries šokolādes dzērienu, citi viņu dēvē par nēģeri, bet daži asprāši jau paguvuši dziedātāju nodēvēt par staigājošu Stop zīmi.

Savukārt kāds "čoms" vaicā, vai tik Reiniks nav pārāk daudz paņēmis uz krūts, ka seja tik sārta un uzpampusi - droši vien saules apdegums ir tikai aizbildinājums.

Pats Reiniks smej, ka visu vainu esot jāuzņemas Sašai [dejotājai Aleksandrai Kurusovai], kura viņam mēģinājusi iegalvot, ka saule neesot gana spēcīga un būs grūti nosauļoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!