Foto: DELFI
Dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) šovasar kļūs par mammu savam otrajam dēliņam. Grūti nepamanīt, ka grūtniecības laikā māksliniece gluži vai uzplaukusi, un šonedēļ mūziķe publiski paziņojusi, ka, esot stāvoklī, viņa jūtoties ļoti seksīga.

Liene ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un arī grūtniecības laikā dziedātāja tīmeklī savus draugus, paziņas un fanus regulāri informē par tās norisi, publicējot dažādus foto un video, kuros iemūžinātas mazuļa kustības mammas puncī.

Šonedēļ dziedātāja padalījusies arī ar vairākiem padomiem, kā gaidīšanas laikā ar vingrojumu un jogas palīdzību uzturēt sevi labā formā. Kā paziņojusi pati Liene, viņai ļoti patīkot būt stāvoklī, un māksliniece nejūtoties resna vai neglīta. Tieši pretēji - viņa sev šķietot seksīga.

"Pirmo reizi, kad biju stāvoklī, es ēdu visu, ko vēlējos, un nesportoju. Biju liela vārda tiešā nozīmē. Tagad, gandrīz pēc 10 gadiem, atkal esmu stāvoklī un zinu, ko nozīmē pēc dzemdībām pakāpeniski nomest uzņemtos 20 kg.

Šobrīd ēdu veselīgi un sekoju līdzi, lai neuzņemtu vairāk nekā 350 - 400 kalorijas pie dienas normas noteiktajām 2000 kalorijā. Katru rītu veltu 10 minūtes stiepšanai, kāju un dibena muskuļu treniņiem, ir arī joga možam garam.

Nevaru salīdzināt sajūtas, kādas man bija toreiz, esot stāvoklī (jutos resna un neglīta), un, kā ir tagad, kad jūtos apgarota, seksīga un neesmu šausmās par to, kas sagaida pēc dzemdībām.

Iesaku katrai parūpēties par sevi un savu labsajūtu jau laicīgi, jo pēc personīgās pieredzes saku - vēlāk to izdarīt ir grūtāk," Liene savā Facebook profilā uzrunājusi citas topošās mammas.

Tāpat mūziķe savā Instagram foto blogā padalījusies arī ar attēlu, kurā viņa redzama pieguļošā krekliņā, kas izceļ viņas grūtniecības punci, pavisam īsiņos šortos un augstpapēžu kurpēs, tā nodemonstrējot, ka viņa patiešām joprojām izskatās seksīga un iekārojama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!