Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja Madonna (attēlā) atkal kļuvusi par pikantas foto sesijas galveno varoni – 56 gadus vecā "popmūzikas karaliene" žurnālam Interview pozējusi foto sesijā ar visai sadomazohistisku pieskaņu.

Madonnas jaunā foto sesija uzreiz izraisījusi vētrainas diskusijas sabiedrībā, un sociālajos tīklos šī tēma kļuvusi par "karstu" tematu, jo īpaši apspriežot bildi, kurā Madonna iemūžināta ar pilnībā atkailinātām krūtīm.

Protams, domas par šo foto sesiju dalās, un vairums cilvēku uzskata, ka dziedātājai nevajadzēja tā atkailināties. "Tas būtu pieņemami pirms 20 gadiem, bet ne tagad," raksta kāds Twitter lietotājs.

Tāpat tiek apšaubīts fakts, ka fotogrāfijas nav strādātas ar PhotoShop programmu. "Ja viss redzamais būtu īsts, tad gan par Madonnu varētu sajūsmināties," raksta viens no diskusijas dalībniekiem izdevumā US Weekly.

Tomēr starp komentētājiem ir arī tādi, kas pret rezultāti izturas ar sapratni, jo šāds pašizpausmes veids Madonnu ir pavadījis visas viņas karjeras garumā.

"Viņa ir īpaša, ne ar vienu nesalīdzināma māksliniece. Neviens nu jums, kritiķiem, šajā vecumā neizskatīsies tik labi, turklāt ne tikai 56 gados, bet pat 46," raksta kāda sajūsmināta sieviete izdevumā The Daily Mail.

Fotogrāfijas apskatāmas žurnāla Interview decembra numurā, kur lasāma arī intervija ar dziedātāju. Tajā viņa stāsta par savām attiecībām ar narkotikām pagātnē, kā arī atklāj domas par nāvi un reliģiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!