Foto: Vida Press

Izjukusi britu poproka grupas "Oasis" solista Noela Galahera laulība – dziedātājs nu izvācies no ģimenes nama Hempšīrā. Savu sievu un bērnu māti Sāru Makdonaldu viņš satika tālajā 2000. gadā, bet abi oficiāli apprecējās 2011. gadā.

55 gadu vecais Galahers tabolīdam "Mail Online" apstiprinājis, ka turpmāk ar kundzi ies šķirtus ceļus, tomēr lūdz cienīt viņu privātumu. Dziedātājs ir izvācies no ģimenes mājas Hempšīrā un tagad uzturas Londonā.

Pāris turpinās kopīgi rūpēties par abu kopīgajiem diviem dēliem – Donovanu (15 un Soniju (12). Galaheram ir arī trešais bērns – meita Anaisa (22), kura dzīvo kopā ar Galahera pirmo sievu Megu Metjūsu.

Galahera pirmā laulība ilga četrus gadus, bet otrā, ar Sāru Makdonaldu, sākās kā ilga draudzība. Abiem iepazīstoties, mūziķis sarakstīja dziesmu "Waiting for the Rapture".

Pāris salaulājās pēc 11 gadu draudzības klusā ceremonijā kādā viesnīcā. Kopš 2019. gada ģimene dzīvoja astoņus miljonus mārciņu vērtā namā Hempšīrā.

"Oasis" līdera brālim Laiemam Galaheram brāļa sieva nekad neesot patikusi. Viņš pat devis mājienu, ka tieši Sāras dēļ grupas atkalapvienošanās nekad nenotiks, raksta "Mail Online". Abi brāļi Galaheri izsenis zināmi kā lieli strīdnieki; savstarpējie strīdi allaž pavadījuši "Oasis" publisko tēlu.

Grupas ziedu laiki bija deviņdesmitie gadi. "Oasis" izjuka 2009. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!