Foto: Vida Press
Nopelniem bagātais amerikāņu reperis Snoop Dogg ir viens no tiem retajiem mūziķiem, kurš neliedz savu palīdzību jaunajiem māksliniekiem, kas vēlas izsisties šovbiznesā. Par viņa jaunāko aizbilstamo kļuvusi britu izcelsmes amerikāņu dziedātāja Skailera Čisella (abi attēlā).

Ārvalstu mediji ziņo, ka Snoop Dogg redzeslokā nonākusi 16 gadus vecā tīņu popzvaigznīte Skailera, kura plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Skyler. Reperis bijis ļoti augstsirdīgs - viņš piedalījies jaunās mūziķes debijas singla Fire tapšanā un pat nofilmējies dziesmas videoklipā.

Šomēnes videoklips sniegts plašākas publikas novērtējumam. Tiesa, iespējams, reperis nedaudz pārvērtējis jauniņās dziedātājas spējas - vietnē YouTube klipiņam sokas pagalam bēdīgi un divu nedēļu laikā tam nav izdevies sasniegt pat 100 tūkstoš skatījumu.

Singls izdots Snoop Dogg ierakstu kompānijas Doggy Style Records paspārnē, un tas ieturēts labākajās popmūzikas tradīcijās - 16 gadus vecā Skailera dziesmā sevi dēvē par "gangsteru kuci" un skandina, ka "drā**s tikai ar puišiem no noziedzīgajām kliķēm".

Dziesma un arī tās vizualizācija izpelnījusies neviennozīmīgu novērtējumu. Kamēr daži pielīdēji skaņdarbu nodēvējuši par visu laiku lielāko šedevru, neiztrūkst tādu, kas nepilngadīgajai Skailerai piesolījuši sutu, ja viņa turpinās uzvesties kā maza palaistuve. Savukārt Snoop Dogg jau atkal pasludināts par vecu izvirtuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!