Populārais mūziķis Sandis Kiops savu 36. dzimšanas dienu atzīmēja ar īpašu vērienu. Mākslinieks kopā ar līgavu Dainu noīrēja Berlīnes Eiropas tirdzniecības centru. Kiops piedāvā video, kas apstiprina – pāris tiešām divatā plosījies greznajā centrā.

"Tā bija mana jaukākā dzimšanas diena mūžā. Mēs pat noīrējām lielo Berlīnes Eiropas tirdzniecības centru, lai tur varētu atpūsties un iztrakoties tikai divatā," par vērienu, ar kādu Berlīnē svinēta dzimšanas diena DELFI Izklaidei jau stāstīja hita Pīlādžoga autors.

Zinot, ka tirdzniecības centrs ir 80 000 kvadrātmetru liels, skeptiķi rauca degunus, spriežot, ka Kiops sastāstījis pasaciņas. Mūziķis piedāvā video no ekskluzīvajām svinībām, kas apstiprina viņa vārdu patiesumu.

Kiops atklāj, ka ideja par privātu nakts ballīti centrā pārim dzima brokastu laikā. Domāts - darīts. Naktī milzīgā ēka piederējusi Kiopam un viņa līgavai.

"Mēs divi vien varējām dzīvoties pa galveno centra laukumu. Protams, ka apsardze bija turpat, un centra veikalos jau mēs netikām iekšā. Galvenais laukums tajā centrā ir vienkārši ideāls, lai izbaudītu skaistus mirkļus divvientulībā," piedzīvojumu, kas iemūžināts video, atceras Kiops.

Kā jau var nojaust Kiopa fani, tukšajā tirdzniecības centrā Kiops vadījis laiku, filmējot īpašo Dziļāk vēl kustību, kas šobrīd, kamēr pēc operācijas dzīst mākslinieka kāja, aizstāj viņam Pīlādžogas spērienu.

Kā video atklāj Kiopa līgava, tāds ekskluzīvs prieciņš, kā centra noīrēšana, slavenajam un turīgajam pārim nemaz nav licies īpaši dārgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!