Foto: Publicitātes foto
Viena no populārākajām un ārvalstīs veiksmīgākajām latviešu modelēm Karlīna Caune (attēlā) izvēlēta par britu modes dizaineres Stellas Makartnijas jaunās veļas kolekcijas "seju".

Ar populāro dizaineri modeļu aģentūras 2bmodels pārstāve Caune sadarbojusies arī agrāk, piedaloties viņas modes skatēs, bet zīmola Stella McCartney reklāmā viņa fotografējas pirmo reizi, pozējot šī gada pavasara/vasara veļas kolekcijas darinājumos.

Raksturojot savu veļas līniju, pati Makartnija zīmola mājaslapā atzinusi, ka apakšveļas veidošana ir viena no viņas apsēstībām, kas sākusies jau mācību laikā un pavadījusi dizaineri visu laiku.

Jaunā kolekcija radīta galvenokārt valkāšanai ikdienā, un dizainere ir pārliecināta, ka apakšveļa ir visas garderobes stūrakmens - tieši no tā, kādu veļu izvēlējusies sieviete, ir atkarīgs, kā viņa jutīsies un kā izskatīsies pārējais apģērbs.  

Bijušā grupas The Beatles dalībnieka sera Pola Makartnija meita Stella uzskatāma par vienu no panākumiem bagātākajām britu modes māksliniecēm, ko apliecina arī fakts, ka pērn British Fashion Awards ceremonijā viņa tika atzīta par labāko Lielbritānijas dizaineri.

Galerijā: foto no bloga Frontrow.lv un modeļu aģentūras 2bmodels arhīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!