Foto: Vida Press

Populārais amerikāņu aktieris un leģendārais spēka mitriķis Arnolds Švarcenegers savu vairāk nekā piecu miljonu tvitera sekotāju acu priekšā paudis paldies Latvijai, retvītojot pilsones Elīnas Tomasas tvītu par to, ka seriāls "Fubar" šobrīd ir visskatītākais seriāls Latvijā "Netflix" platformā.

Asa sižeta komēdija "Fubar", kurā galvenā loma uzticēta Švarcenegeram, pirmizrādi piedzīvoja 25. maijā. Jau dažu dienu laikā seriāls uzkāpa virsotnē visskatītāko seriālu rangā "Netflix" straumēšanas platformā. Dzelzs Ārnijs šos panākumus atzīmē arī sociālalajos tīklos, sakot paldies visai pasaulei, ka viņa jaunā filma izrādījusies tik iecienīta.

Aktrieris, kura "Twitter" kontam seko vairāk nekā pieci miljoni cilvēku, pateicies arī Latvijas skatītājiem, ka tie jauno lolojumu tik naski skatās. Viņa tvīts retvītots vairāk nekā 120 reižu, tas guvis jau teju 2000 sirsniņu.

Tiesa, šādā pašā veidā viņš pasakās jebkurai valstij, kurā seriāls "Fubar" šobrīd ir topa virsotnē. Šādu pašu "paldies!" Švarcenegers izteicis arī Rumānijai, Maltai, Francijai, Nīderlandei, Argentīnai, Omānai, Ēģiptei, Indijai, Austrālijai, Peru, Paragvajai un vēl citām valstīm, savukārt zemēm, kurās "Fubar" šobrīd ir otrajā vai trešajā pozīcijā topā, viņš rekomendē pacensties cītīgāk. Vai savu tviteri pārvalda mākslinieks pats, vai tomēr vesela komanda, nav droši zināms.

Astoņu sēriju darbā "Fubar" Švarcenegers atveido Lūku Brunneru, kurš gadiem ilgi melojis savai meitai Emmai saistībā ar darbošanos Centrālajā izlūkošanas pārvaldē. Kā izrādās, arī meita savam tēvam to noklusējusi. Un tad viņi saprot, ka patiesībā viens par otru nezina neko...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!