Foto: Publicitātes foto

Humoristiskā apvienība "Mēs jūs mīlam", kuras kodolu veido dziedātājs Ralfs Eilands un šovmenis Kaspars Breidaks, izziņo sjauno izrāžu Latvijas tūri "Mēs jūs mīlam: Joprojām", portālam "Delfi" pavēstīja mākslinieku pārstāve Daiga Eilande.

Iepriekšējās izrādēs "Mē jūs mīlam" caur jokiem, improvizāciju, dziesmām un izaicinājumiem skatītājiem stāstīja par lietām un tēmām, kuras ikdienā mīl. Tagad ir pagājuši pāris gadi, cilvēce ir pieredzējusi visdažādākos notikumus, tādēļ Ralfs ar Kasparu uzskata par savu uzdevumu skatītājiem pierādīt, ka pat pēc visa tā ir iespējams joprojām mīlēt.

"Es spriežu pēc sevis. Man šobrīd ir nepieciešams kārtīgi izsmieties, tādēļ šķiet, ka tā domā arī mūsu skatītāji. Nevaru vien sagaidīt, kad ar Kasparu atkal kāpšu uz skatuves, jo pēc visa, kas noticis pasaulē, mums ir sakrājies daudz, ko teikt," – tā Ralfs Eilands

Savukārt Kaspars Breidaks bilst: "Neskatoties uz aizdomām, ka Ralfs Eilands izmanto mani savas atpazīstamības veicināšanai, esmu nolēmis sadarbību turpināt vēl uz vienu gadu." Plašākus komentārus Kaspars atteicās sniegt, piebilstot vien, ka izrādē viss tiks pateikts reizi par visām reizēm.

Izrādes "Mēs jūs mīlam: Joprojām" septembrī un oktobrī notiks Talsos, Dobelē, Valmierā, Liepājā, Alūksnē un Rīgā. Biļetes iegādājamas šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!