Foto: Privātais arhīvs

Kamēr Kristaps Porziņģis ar saviem draugiem atpūšas Spānijā, viņa mīļotā meitene Laura Vizla savas draudzenes aizvedusi uz Korfu salu Grieķijā, kur dāmas ļaujas bezrūpīgai atpūtai un, protams, krāšņām fotogrāfijām "Instagram" vajadzībām.

Izskatīgā influencere Laura Vizla savus 38 000 sekotājus priecējusi ar krāšņiem kadriem no saulainās Korfu salas Jonijas jūrā. Gan "Instagram" "storijos", gan jutekliskās fotogrāfijās Porziņģa draudzene demonstrē bezrūpīgu atpūtu uz jahtas, vasarīgas ēdienreizes, vīna priekus un siltas attiecības ar savām draudzenēm, kas viņai ceļojumā piebiedrojušās. Uz Grieķiju Vizla devusies kopā ar labāko draudzeni Esteri un Alīnu Peineri, basketbolista Žaņa Peinera kundzi.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Žanis Peiners savukārt šobrīd bauda atpūtu Barselonā, Spānijā. Turp devusies Porziņģa draugu kompānija ar influenceri Felipi Gabrielu sastāvā. Puiši apmeklējuši Pirmās formulas (F-1) sacīkstes un visādi citādi izklaidējušies.

Jāpiebilst, ka šī ir viena no retajām reizēm, kad Vilza neceļo kopā ar savu mīļoto vīrieti – parasti abi ārzemes apmeklēja kopā. Jāpiebilst, ka arī hokeja čempionāta mačus basketbolists vēroja bez Vizlas klātbūtnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!