Foto: Kadrs no video
Humorists Maksims Galkins bija viens no pirmajiem Krievijas šovbiznesa pārstāvjiem, kurš publiski nosodīja Krievijas iebrukumu Ukrainā un aizbrauca no dzimtenes, pārceļoties uz Izraēlu. Savulaik krievu publikā tik mīlētais šovmenis nu ir kritis Kremļa mediju nežēlastībā, un vadzis lūzis arī pašam Galkinam.

Krievijas medijos un jo īpaši "dzeltenajā presē" šobrīd vai ik dienas tiek publicēti nievājoši un ņirgājoši raksti par slavenībām, kas emigrējušas no Krievijas un paudušas nosodījumu karam Ukrainā. Īpaši daudz šādu publikāciju ir par Maksimu Galkinu un viņa sievu Allu Pugačovu – pirmā līmeņa krievu šovbiznesa pārstāvjiem.

Galkins "Instagram" platformā ievietojis video, kurā atbild šo publikāciju autoriem, uzsverot, ka "melu un izdomājumu līmenis Krievijā sasniedzis vispārāko pakāpi".

"Draugi, jūs jau nojaušat, ka savas aktiera dzīves laikā esmu pieradis, ka prese par mani raksta visādas lietas, bet nu šie pasūtījuma meli sasnieguši jaunu līmeni. Laikraksti "Komsomolskaja Pravda" un "Moskovskij Komsomolec" un TV kanāls NTV nu jau mani šeit tur aizdomās par slepkavību – ka es esmu kādu nogalinājis vai bijis liecinieks noziegumam, ka mani aizturējusi policija...

Es saprotu, ka jums dota komanda mani nomelnot, apliet ar mēsliem un rādīt, cik slikti man šeit klājas. Es staigājot apkārt žēlodamies, manus bērnus nekur neņemot skolā, Alla esot uz infarkta sliekšņa un vispār viss mums esot pagalam slikti! To papīru, uz kā jūs to visu rakstāt, labāk saburziet un noslaukieties! Man iet labi!

Skaidrs, ka valsts jums neļauj rakstīt to, par ko tiešām vajadzētu rakstīt. Ros... Rosskom... ai, aizmirsu, bet, nu, jūs sapratāt. Jums atliek drukāt tikai dzeltenas jēlības par māksliniekiem. Rakstiet labāk par saviem patriotiski noskaņotajiem, ko jūs mani aiztiekat? Atsienieties! Jūs kā akli zirgi ejat arēnā pa apli, bet zem kājām vieni un tie paši sūdi, kuros mīcāties. Komjaunatnes biedri atradušies, tfu," sacīja Galkins un zīmīgi nospļāvās.

Galkins kopš emigrācijas Izraēlā jau izsludinājis savus koncertus, taču Krievijas medijos viņa tālākā karjera tiek apšaubīta. Pēc tam, kad humorists asi nosodīja Krievijas agresiju Ukrainā, viņš soctīklos rakstīja: nav tas sliktākais karjeras noslēgums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!